پژوهشگر آران و بیدگلی گفت: سطح زیر کاشت زردک در آران و بیدگل بیش از ۱۰ هکتار است که به صورت پراکنده در زمینهای زراعی مرکز شهرستان بویژه مزرعه شعیب آباد کشت میشود.
علی اکبر قندانی افزود:زمان برداشت این محصول از دی ماه تا اواخر زمستان است که بیش از نیمی از این محصول به شهرهای کشور ارسال میشود.
او آب فراوان، زردی خاص و همچنین اندازه بزرگتر از هویج فرنگی را از ویژگیهای زردک آران و بیدگل عنوان کرد گفت: کشت و برداشت خاص زردک موجب شده در سال ۱۴۰۰ این محصول در فهرست آثار ناملموس کشور ثبت شود.
زردک برای بهبود زخم ها، بریدگیها و التهابات، دارا بودن خواص قلیایی و تصفیه کننده خون از فواید این محصول است.
هم چنین با توجه به مواد معدنی غنی و فسفر و پتاسیم، زردک به کاهش فشار خون و همچنین کاهش وزن به عنوان یک میان وعده مفید کمک میکند.