سید احسان عسکری در نشست شورای هماهنگی بانکها با بیان اینکه ۱۱ هزار نفر در نوبت دریافت تسهیلات ازدواج بودند ، گفت: از این تعداد بیش از ۷ هزار نفر تسهیلات ازدواج دریافت کردند و بالغ بر چهار هزار نفر دیگر در نوبت دریافت این تسهیلات هستند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کهگیلویه و بویراحمد افزود: میزان پرداختی تسهیلات ازدواج توسط بانکها تا پایان آذرماه امسال ۶۳ درصد است که این عملکرد قابل قبول نیست.
وی با اشاره به اینکه جایگاه استان در زمینه پرداخت تسهیلات ازدواج بیست و هفتم کشور است، گفت: بانکها در زمینه پرداخت وام ازدواج تا پایان سال همکاری و مشارکت کنند و انتظار می رود به روند پرداخت تسهیلات ازدواج سرعت دهند.
عسکری عنوان کرد: استان در بسیاری از زمینهها نیازمند مساعدت است و از شبکه بانکی انتظار میرود پرداخت تسهیلات بانکی در حوزههای ازدواج، فرزندآوری، اشتغال، مسکن و سایر موارد را با حساسیت انجام دهند.
معاون استاندار عنوان کرد: پرداخت تسهیلات فرزندآوری هم قابل قبول قبول نیست و با توجه به وضعیت استان میطلبد بانکها مشارکت بهتر و بیشتری تا پایان امسال داشته باشند.
وی همچنین با بیان اینکه وضعیت بنگاههای اقتصادی در استان ضعیف است، گفت: اگر بنگاههای اقتصادی در استان به خوبی اداره شود شاهد رشد در اقتصاد استان خواهیم بود.
عسکری به پرداخت تسهیلات بند سه و چهار تبصره ۱۸ اشاره کرد و افزود: در زمینه پرداخت تسهیلات تبصره ۱۸ هم عملکرد شبکه بانکی قابل قبول نیست و باید تا پایان سال به ۴۰ درصد برسد.
عسکری با اشاره به اینکه۲۰ طرح بزرگ اقتصادی و تحولزا در استان در دست اجرا است، گفت: تبصره ۱۸ ابزار کمک به این طرحهای بزرگ اقتصادی است.
وی عنوان کرد: بند الف تبصره ۱۸ توزیع شهرستانی ندارد، اما در بندهای سه و چهارم توزیع شهرستانی رعایت شود.
در ادامه عین الله دهقان مدیرکل ورزش و جوانان کهگیلویه وبویراحمد گفت: در جلسه شورای عالی بانکها رئیس جمهور خواستار جمع شدن صف ازدواج تا پایان شهریور بود، اما در استان بخش اعظمی از افراد همچنان در صف دریافت وام ازدواج هستند.
وی خاطرنشان کرد: از ابتدای امسال تا پایان آذر ماه پرداختی تسهیلات ازدواج ۶۳ درصد است این در حالی که عملکرد سیستم بانکی در مدت مشابه پارسال ۷۳ درصد بود.