مدیر تدارکات و امور کالای شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب گفت: تاکنون ۱۹ هزار و ۲۳۸ قلم کالای نفتی بومی سازی شده و از سازندگان تجهیزات و قطعات حفاری تقاضا داریم خود را برای ساخت و داخلی سازی قطعات حفاری مورد نیاز صنعت نفت و حفاری آماده و تجهیز کنند.

 علی صفری گفت: در سال گذشته ۳ هزار و ۹۱۲ قلم کالای مورد نیاز نفت به ارزش ۱۱ هزار و صد و سی و پنج میلیارد ریال از سازندگان تجهیزات و قطعات نفت خریداری شد.

او می‌گوید: در ۹ ماه نخست امسال ۱۳۸۵ قلم کالای مورد نیاز شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب به صورت بومی شده از سازندگان خوزستانی تجهیزات صنعت نفت به ارزش ۴ هزار و ۹۶۹ میلیارد ریال خریداری شد.

مدیر تدارکات و امور کالای شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب با اشاره به خرید ۱۳ هزار و ۸۱۸ میلیارد ریال کالا در نه ماه نخست امسال، ادامه داد: در بخش مهم‌تر یعنی مهندسی و ساخت کالای نفت توانستیم در سال گذشته ۱۹۵ قلم کالا را درون استان بومی سازی کنیم.

صفری با بیان این که در سال گذشته ۴۹۵ قلم کالا به ارزش ۲۲۴ میلیارد ریال ساخته شد، گفت: در ۹ ماه نخست امسال توانستیم رقم خرید کالا را دو برابر کنیم و میزان خرید کالا را به ۴۰۹ میلیارد ریال برسانیم.

او به انجام مهندسی معکوس قطعات و تجهیزات مورد نیاز نفت در زمینه ساخت داخل کالا‌های نفتی اشاره و اظهار کرد: ۹ هزار و ۶۰۰ قطعه و ۳۶۰ تجهیز مورد نیاز صنعت نفت با انجام روش مهندسی معکوس بومی سازی شد.

مدیر تدارکات و امور کالای شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب با بیان این که تاکنون ۱۹ هزار و ۲۳۸ قلم کالای نفتی بومی سازی شده، گفت: در زمینه تعمیرات اساسی کارخانه‌های نفت تأمین قطعه آن‌ها را به عهده داشتیم و بخشی را برونسپاری می‌کردند و بخشی را هم توانستیم تأمین کنیم.

او گفت: امسال در زمینه تعمیرات اساسی کارخانه‌های نفت شروع خوبی داشتیم به طوری که امسال برای انجام تعمیرات اساسی ۳۶ کارخانه نفت برنامه ریزی شده که از این تعداد تعمیرات اساسی ۱۴ کارخانه تمام شده و مناقصه ۱۱ کارخانه دیگر انجام و پیمانکار آن برنده و مشخص شده و منتظر تحویل کارخانه هستند

مدیر تدارکات و امور کالای شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب با اشاره به تغییر شرایط و افزایش میزان تولید نفت در ایران، یادآور شد: زمان ترخیص کارخانه‌های نفت به همین دلیل کمتر شده و کار تعمیرات اساسی ۶ کارخانه هم در حال انجام است و این کارخانه‌ها هم منتظر تعیین پیمانکار هستند.

صفری به پروژه بومی سازی ۷ هزار و ۵۰۰ قلم کالای نفتی اشاره کرد و گفت: در این پروژه بومی سازی ۴ هزار و ۹۰۰ و قلم کالا نتیجه داده و بخشی از قطعات مختلف هم ساخته شده و کتابچه‌ها در حال آماده سازی است و بخش دیگری هم در فرآیند استعلام و مناقصه هستند.

او می‌گوید: در زمینه اقلام حفاری تعداد سازندگان ما محدود است و تولید نفت ما بالا رفته و شرایط اکنون مهیاست و ۶ گروه کالایی در حفاری داریم و از سازندگان درون خوزستان تقاضا داریم خود را برای ساخت این قطعات تجهیز و آماده کنند، چون نیاز‌های ما در زمینه ساخت و بومی سازی قطعات حفاری تا پنج سال آینده نیاز است که یک سال آن هم گذشته است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار