علی محمد قادری رئیس سازمان بهزیستی کشور در مراسم تفاهم نامه همکاری میان سازمان بهزیستی کشور و سازمان فنی و حرفهای با موضوع در خصوص توانمندسازی، استعدادیابی، استعدادیابی مهارتی و آماده سازی شغلی جامعه هدف بهزیستی گفت: آموزش برای افراد دارای معلولیت باید با ویژگی خاصی همراه باشد. این افراد باید به جامعه برگردند. بحث دیگر ایجاد مهارت است که به شکل گرفتن خوش باوری و امید به زندگی کمک میکند.
او اضافه کرد: فردی که رشد و بالندگی فرزندش را ببیند به این ویژگیها دست پیدا میکند. دغدغه مشخصی وجود دارد که فرد معلول شغل داشته باشد.
رئیس سازمان بهزیستی کشور با بیان اینکه شتاب دهنده در امر مهارت موارد مشخصی هستند، افزود: نیازسنجی آموزش در سازمان بهزیستی پیگیری شود. برنامههای مصوب تحققی نیز باید به مرحله تبیین برسد. ما میتوانیم بر اساس این موارد کارهای مهمی را انجام بدهیم.
قادری تاکید کرد: سازمان بهزیستی نهادی مبتنی بر آمایش سرزمینی است. افراد تحت پوشش این نهاد از خدمات مستمر و غیرمستمر استفاده میکنند. سازمان بهزیستی در صنوف مختلف و آرایههای متعددی جامعه هدف را حمایت میکند.
وی تصریح کرد: چند ماهی است که سازمان بهزیستی دچار تغییراتی شده است. این تغییرات باعث ارتقای برنامههای سازمانی ما شده است. یکی از مهمترین عناوین در دستور کار سازمان بهزیستی به موضوع تعامل سازی و پرداختن به بحث اشتغال و مهارت است.
رئیس سازمان بهزیستی کشور گفت: پیش درآمد همه برنامههای توانمندسازی سازمان بهزیستی ایجاد یک شغل بر اساس مهارت است. انسان ماهر هیچگاه بیکار نمی ماند.
قادری بیان کرد: سازمان بهزیستی پیش از این نتوانسته بود که از ویژگیهای سازمان مهارتی فنی و حرفهای استفاده کند. تفاهم نامه با سازمان فنی و حرفهای مقدمهای بر ارتباط خوب بین این سازمان و بهزیستی است.
او ادامه داد: افکار، نگاه و ائتلاف جدی باید برای ظرفیت سازی بین معلولان وجود داشته باشد. قاعده سازمان بهزیستی مناسب سازی شغل و ایجاد مهارت است که این موضوع باید از جهت سامان دهی و فیزیکی مناسب سازی شود.
رئیس سازمان بهزیستی کشور گفت: در مسیر بالندگی افراد دارای معلولیت و فرزندان سازمان بهزیستی در مسیرهای علمی، هنری و ورزشی ورود میکنند و موفق هم هستند.
قادری تصریح کرد: ما کمکهای فنی از سازمان فنی و حرفهای دریافت میکنیم که در قالب ارزش افزوده برای ایجاد شغل مورد استفاده قرار میگیرد. اساسیترین موضوع کنونی ما اکنون همان مهارت است.