استاندار کردستان امروز در نشست هماندیشی و تکریم روحانیون طرح هجرت که در سالن اجتماعات کتابخانه امام خامنهای سنندج برگزار شد، اظهار داشت: گرایش و رویکرد دولتها با هم متفاوت است و نوع ارزیابی و بیانات مقام معظم رهبری از دولت سیزدهم نشان میدهد این دولت تا حدودی در مسیر منویات مقام معظم رهبری حرکت کرده است.
اسماعیل زارعیکوشا با بیان اینکه این دولت در شرایط نامناسبی روی کار آمد، افزود: در آن زمان ارتباط مردمی با دولت ضعیف بود و اعتماد به مجموعه در پایینترین حد بود، اما دولت با عزم جدی با شعار اصیل انقلاب و اعتقاد به کار جهادی و ارتباط مردمی و تبعیت از مقام معظم رهبری وارد عمل شد.
وی ادامه داد: عقبماندگی و کار پرحجم برجای مانده یک بر راهبرد ویژه میطلبد و تبعیض مثبت و نگاه ویژهای به استان لازم بود.
استاندار کردستان با بیان اینکه از سفرهای رئیس جمهور به استان باید برای کار جهشی بهره بگیریم، گفت: رئیس جمهور تاکنون سه سفر به استان کردستان داشته و در تدارک سفر چهارم رئیس جمهور در شهریور سال آینده هستیم.
استاندار کردستان با اشاره به حل مشکلات بزرگ استان اعم از فرودگاه سقز، راه آهن سنندج و مشکل آب شرب سنندج، افزود: در حوزه اشتغال و رفع بیکاری کارهایی انجام شده، اما به دلیل موانعی که وجود دارد هنوز جای کار دارد.
زارعیکوشا از احیای ۷۰ واحد تولیدی کوچک و بزرگ از سال گذشته خبر داد و گفت: این تعداد تا پایان سال به ۱۰۰ واحد خواهد رسید.
استاندار کردستان یادآور شد: نرخ تورم و گرانی که مساله اصلی نارضایتی مردم است در دولت سیزدهم با رشد فزاینده نقدینگی کنترل شد.
وی با اشاره به کاهش نرخ بیکاری کردستان در پاییز امسال گفت: تلاش میکنیم که هلدینگهای مهم کشور از جمله مجموعه شستا و صندوق بازنشستگی، در حوزههای معدن و صنعت و گردشگری استان سرمایهگذاری کنند که تاثیر بسیار زیادی در ایجاد اشتغال خواهد داشت.
استاندار کردستان گفت: کردستان از یک سال گذشته برچسب استان امنیتی دارد لذا باید با استفاده از ظرفیتهای مهم در زمانهای مختلف این برچسب امنیتی بودن را برداریم.
وی اظهار کرد: برچسب دیگر به استان، نرخ مشارکت پایین در انتخابات است که امیدواریم کمک شود این برچسب نیز برداشته شود چراکه افزایش مشارکت باعث توسعه کردستان خواهد شد و میتواند زمینههای توسعه بیشتر را فراهم کند.
زارعیکوشا اذعان کرد: نقش روحانیون در افزایش مشارکت مردم در انتخابات تاثیرگذار است و باید اهمیت آن را برای مردم تبیین کنند.
نماینده ولی فقیه در کردستان نیز به وظایف مبلغان اشاره کرد و گفت: تبلیغ دین وظیفه مبلغ است و اخلاق، مطالعه و رعایت شأن و متانت از اصولی است که مبلغان باید آن را رعایت کنند.
وی با بیان اینکه عرصه تبلیغ عرصه آزمایش است و خروجی مسائل را داشته باشند، افزود: اگر مبلغ توانست این محورها را در جمعی ایجاد و تقویت کند، کاری ارزنده است.
حجتالاسلام پورذهبی گفت: ناامیدی و انفعال ۲ موضوعی است که باید از آن واهمه داشت و گاهی این برخورد از افراد انقلابی نیز صورت میگیرد که باید مراقب بود.