سریال «کانی موناکو» که کار فیلمبرداری آن به پایان رسیده، بر اساس داستانی از فواد فارابی و آزاد پیرخضری و با حضور جمعی از برترین بازیگران طنز استانهای کردستان و کرمانشاه ساخته میشود.
قصه از آنجا شروع میشود که مهرشاد و سیروس دچار غفلتی میشوند و از همین رو به روستایی دورافتاده به نام کانی موناکو تبعید میشوند و در این روستا با مشکلاتی مواجه میشوند که خود آغازگر ماجراهای جدیدی است.
در مجموع این سریال با محور موضوعاتی از جمله جوانی جمعیت، فرزندآوری و نقش شورا در روستایی به نام کانی موناکو در جریان است.
فواد فارابی که تهیهکنندگی و کارگردانی سریال «کانی موناکو» را بر عهده دارد، دارای مدرک فیلمبرداری و کارگردانی سینماست.
فارابی از برنامهسازان موفقی است که تاکنون به عنوان مدیر فیلمبرداری هفت فیلم بلند سینمایی ملی و بینالمللی و بیش از ۳۰ فیلم کوتاه، مدیر تصویربرداری سه سریال و بیش از ۲۰ مستند تلویزیونی و تصویربردار چهار سریال تلویزیونی حضوری فعال داشته است.
علاوه بر این، نامزد بهترین فیلمبرداری در جشنواره شانگهای چین بوده و جایزه بهترین فیلمبرداری جشنواره جیوانی ایتالیا را از آن خود کردهاست.
چرخه تولید صداوسیمای کردستان به شدت در حال چرخش است و نوید آیندهای روشن برای این رسانه دارد؛ رسانهای که با شعار هویتمحوری و عدالتگستری میکوشد تا رضایت حداکثری مخاطبان را داشتهباشد؛ مهر تأیید آن هم تولید چندین اثر فاخر است که هماکنون در مرحله تولید یا پیشتولید قرار دارند و در شمارههای پیشین هفتهنامه معرفی شدهاند.
بر همین اساس عوامل مؤثر بر این حرکت سریع و موفق صداوسیمای کردستان در تولید برنامههای فاخر بهویژه فیلم و سریال را از نورمراد رضایی، معاون سیمای کردستان جویا شدیم.
معاون سیمای کردستان هم در پاسخ به این سؤال ابتدا به وظیفه مهمیکه شبکههای استانی بر عهده دارند، پرداخت و گفت: یکی از ظرفیتهای شبکههای استانی تولید و نمایشی کردن قصهها و داستانها و سرگذشت تاریخی بزرگان و نامآوران استان است تا در قالب فیلمنامهای فاخر و ساختارمند به نمایش درآیند و در خاطرهها ماندگار شوند.
رضایی همچنین افزود: پرداختن به ظرفیتهای ویژه در حوزه تاریخ و شخصیتهای موثر در مسیر بالندگی ایران اسلامی و از سویی بهرهگیری از آداب و سنن ویژه در همه حوزهها میتواند منجر به تولیدات ویژهای در قالب فیلم و سریال شود که نه تنها برای مخاطب محلی که برای مخاطب ملی هم جذابیت داشتهباشد.
وی نمونه بارز این تولیدات را «سنجر خان»، «مستوره اردلان» (نخستین زن تاریخنگار، شاعر و نویسنده برجسته) و «ساروبیره» (پهلوان نامی وطنپرست) دانست که تولید شدهاند یا در مسیر تولید و پیشتولید قرار دارند.
معاون سیما در ادامه یکی از مهمترین علل این حرکت رو به جلو شبکه استانی کردستان را مدیریت هوشمندانه در بهکارگیری و جذب هنرمندان و افراد کاربلد جدید و قدیم دانست که به همت علی مرادی، مدیرکل مرکز با جدیت و پشتیبانی کامل صورت گرفت.