بعضا در انتخابات و در مسابقات ورزشی و تحلیل این جور موضوعات میگویند، اعداد حرف میزنند و واقعیتها را به نمایش میگذارند. با استفاده از اعداد آمار میگیرند، آنالیز و تحلیل میکنند و کارشناسان با استفاده از آن با مواضعی که میخواهند مسائل را تحلیل میکنند. مثلا میگویند ۲۰ هزار هوادار برای دیدن فلان مسابقه ورزشی به استادیوم رفتند و یا عنوان میکنند ۱۰ هزار نفر در فلان همایش بزرگ شرکت کرده اند. اعدادی که با توجه به حضور افراد و برای خود بزرگ هستند و نشان از بزرگی آن اتفاق دارند.
حالا، اما آماری عجیب منتشر شده است؛ در جنگی در غرب آسیا در بیش از ۱۰۰ روز ۲۵ هزار آدم بیگناه شهید شده اند. میگویند ۱۰ هزار نفر از این افراد کودک بوده اند. آمار دقیق است و توسط سازمانهای بین المللی مطرح شده است، اما نباید به همین شکل که به آسانی نوشته شده آن را خواند. ۱۰ هزار کودک، حتی فکر کردن به آن نیز آسان نیست!
مرکز اطلاع رسانی فلسطین دیدهبان حقوق بشر اروپا اعلام کرد بر اساس بررسیهای انجام شده بیش از ۲۵ هزار نفر فلسطینی در نوار غزه به شهادت رسیدهاند. از این میان ۹۲ درصد از شهدا در جریان حملات هوایی و توپخانهای به نوار غزه شهید شدند. از این تعداد ۱۰ هزار نفر کودک بوده اند.
دیدهبان حقوق بشر اروپا – مدیترانه افزود: این آمار شامل افرادی است که بررسیها نشان میدهد زیر آوارهای ساختمانها مدفون شدهاند، علاوه بر آنکه صدها نفر دیگر زیر این آوارها مفقود شده یا اجساد آنها در راهها افتاده و قابلیت شناسایی ندارند و این نهاد هنوز نتوانسته آنها را ذیل آمار قربانیان بیاورد.
در بخش دیگری از این گزارش به آوارگی ۱۸۵۰۰۰۰ فلسطینی از منازل و شهرهای نوار غزه بدون هر گونه سرپناه مشخص اشاره شده است. در حملات رژیم صهیونیستی ۶۲۹۹۰ واحد مسکونی به طور کامل و ۱۷۲۰۵۵ واحد مسکونی دیگر نیز دچار خسارت جزیی شدند.
در ادامه این گزارش تاکید شده رژیم صهیونیستی به طور عمدی زیرساختهای نوار غزه را هدف قرار داده که شامل ۲۸۶ مدرسه، ۱۳۵۶ مورد از تاسیسات صنعتی، ۲۲ بیمارستان، ۵۵ درمانگاه، ۱۴۲ مسجد، ۳ کلیسا و ۱۴ دفتر مطبوعاتی میشود.
این سازمان تاکید کرد رژیم صهیونیستی به طور عمدی در پی شدت بخشیدن به کشتار فلسطینیان است تا آنها مجبور به مهاجرت اجباری شوند که این در تعارض آشکار با قوانین بین المللی بوده و جنایت جنگی به شمار میرود.
دیدهبان حقوق بشر اروپا – مدیترانه در ادامه گزارش خود به موج بازداشت فلسطینیان توسط ارتش رژیم صهیونیستی اشاره نموده که در آن بیش از ۱۲۰۰ نفر فلسطینی در مناطق مختلف نوار غزه پس از حمله به منازل مسکونی آواره شدند و مدارس به محل اسکان هزاران نفر از آوارگان تبدیل شده است.
همچنین به اقدام عمدی صهیونیستها در انتشار ویدئوهای مغایر با کرامت انسانی بازداشت شدگان فلسطینی اشاره شده که در آن اسرا به صورت نیمه عریان، با چشمهای بسته و زانو زده بر روی زمین نمایش داده شده در حالی که سربازان اسرائیلی بالای سر آنان ایستاده و پس از آن با اتوبوسهای نظامی به مناطقی نامعلوم انتقال داده میشوند.
محسن مسچی معاون امور ایران و مشاور عالی دبیرکل مجمع تقریب مذاهب اسلامی در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان تصریح کرد: اوایل انقلاب به یاد داریم همه موضوع فلسطین را موضوعی عربی و میان کشورهای عربی میدانستند و در طول این ۴۰ سال انقلاب اسلامی این موضوع تبدیل به موضوعی اسلامی شد و ایران فرهنگی ایجاد کرد که این موضوع مربوط به تمامی کشورهای اسلامی از همه مذاهب اسلامی است و اکنون این اتفاق موضوع ۵۷ کشور اسلامی شده است.
وی افزود: خوشبختانه بر اساس تلاشها و اتفاقات سالهای اخیر که ایران محور آن بوده است، این موضوع به موضوع جهانی، انسانی و بشری تبدیل شده است.
مسچی افزود: از آمریکا که امروز بزرگترین حامی جنایتهای صهیونیستها است تظاهرات میشود تا جنوب شرقی آسیا و جنوب آفریقا به نحوی که امروز سردمدار مبارزه حقوقی علیه صهیونیستها آفریقای جنوبی است، نه یک کشور اسلامی، این یک معنی بزرگ دارد.
وی گفت: در تمام اروپا و آسیا و آفریقا تظاهراتی که در این سه ماه داشتیم در طول تاریخ بی سابقه بوده استو متاسفانه رژیم جنایتکار آمریکا و بعضی از دست نشاندههای منطقه اجازه حمایتهای منطقهای و مالی را به مردم فلسطین نداده اند وگرنه این مردم با حضور خود و حضور نظامی میتوانستند در عرض یک هفته مسئله فلسطین را به اتمام برسانند، اما امروز این بار به دوش مردم فلسطین است و همه ملتها در حال کمک هستند و قطعا این حمایتها تاثیرگذار است.
مسچی گفت: این را باید بدانیم که امروز منفورترین دولت جهان صهیونیستها هستند و این حمایتها و همبستگی با ملت فلسطین در هیچ کجای تاریخ سابقه نداشته است.
بیشتر از ۱۰۰ روز از جنگ میان حق و باطل، خیر و شر، و مردمی بی دفاع و گروهی کوچک که برای آزادی میجنگند با ارتشی تا دندان مسلح که توسط قدرتهای بزرگ منطقهای نیز حمایت میشود میگذرد. جنگی که باعث شد رسانههای خارجی نیز مظلومیت ملت فلسطین را این بار به شکلی جدی و عیانتر به جهانیان نشان دهند و مردم جهان نیز برای اولین بار در تمامی قارهها برای آزادی ملتی در گوشهای از خاورمیانه و قاره آسیا به میدان آیند.
مردم در دنیا به میدان آمدند. بسیاری از دولتها مجبور به موضع گیری بر علیه صهیونیستها شدند، عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی در منطقه غرب آسیا با شکست مواجه شد و رسانهها با وجود تصاویری که در تمامی جهان منتشر شده بود نمیتوانستند مانند قدیم جنایتهای صهیونیستها را نادیده بگیرند و همه چیز بر علیه صهیونیستها بود. اما مجامع بین المللی و سازمانهایی که همیشه ادعای حقوق بشر و رسیدن به صلح و نبود جنگ در جهان را داشتند نتوانستند اقدامی جدی علیه صهیونیستها بکنند؛ صهیونیستهایی که با افتخار از کشتار زنان و کودکان حرف میزنند.
گزارش: محمدحسین نیکخوی متین
حزب الله لبنان آیا میتواند همانند جنگ 33 روزه دوباره پیروز میدان باشد؟