داود رنجبر گفت: در این مدت یکهزار و ۹۰۰ مورد بازرسی از کارگاههای پرخطر شامل صنعت نفت، گاز و پتروشیمی، معدن و ساختمان و کارگاههای تولیدی صنعتی مستقر در شهرک و ناحیههای صنعتی استان انجام شد.
وی درباره آموزش ایمنی در کارگاههای استان گفت: برای جلوگیری از وقوع حادثههای ناشی از کار و همچنین ارتقای فرهنگ ایمنی، دورههای آموزشی برای کارگران کارگاههای ساختمانی و کارگاههای تولیدی صنعتی و کارفرمایان برگزار میشود تا آشنایی با ایمنی و توانمندسازی کارگران در این باره افزایش یابد.
رنجبر عنوان کرد: ۲۲ هزار و ۵۰۰ هزار نفر ساعت در قالب ۶۰ دوره آموزشی ایمنی در ۹ ماهه امسال برگزار شد و یکهزار و ۷۱۵ نفر در این دورهها شرکت کردند که از این تعداد ۱۶ هزار و ۵۰۰ نفر ساعت آموزش مربوط به دورههای آموزش ایمنی حوزه صنعت ساختمان است.
رییس اداره بازرسی کار اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان شمالی گفت: ۲۷ کارگاه ناایمن متخلف در زمینه قانون کار و آیین نامههای حفاظت فنی و بهداشت در ۹ ماهه امسال با دستور مراجع قضایی استان پلمب شد.
وی افزود: در این مدت ۱۰ کارفرمای متخلف از قوانین کار به مراجع قضایی معرفی شدند که این کارفرمایان مکلف به رفع ایراد و نواقص مربوط به پرداخت حقوق و مزایای کارگران بر اساس مصوبات شورای عالی کار، بیمه و همچنین تامین ایمنی کارگران در کارگاهها شدند.
رنجبر اظهار کرد: بیشتر کارگاههای ناایمن و متخلف به لحاظ تامین ایمنی فعالیت کارگران مربوط به کارگاههای ساختمانی است که آیین نامه ایمنی در این کارگاهها رعایت نشده بود.
وی افزود: کارفرمایان متخلف در خصوص کارگاههای ساختمانی در صورتی که برای رفع نواقص اقدام نکنند به پلمب کارگاه ساختمانی به استناد ماده ۱۰۵ قانون کار محکوم میشوند.
رییس اداره بازرسی کار اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان شمالی گفت حادثههای ناشی از کار در کارگاههای ساختمانی همچنان در صدر فعالیتهای کاری قرار دارد و سقوط از ارتفاع بیشترین عامل وقوع حادثهها ثبت شد.
به گزارش خبرنگار ایرنا در استان خراسان شمالی بیش از ۷۶ هزار نفر کارگر مشمول قانون کار هستند.