بهادر عبدالغنی در نشست هماندیشی با فعالان فضای مجازی شهرکرد با موضوع مشارکت در انتخابات با اشاره به چهار راهبرد رقابت، سلامت، امنیت و مشارکت حداکثری تعیینشده از سوی رهبر معظم انقلاب گفت: فراهم کردن زمینه حضور مردم پرشور مردم در عرصه انتخابات مهمترین وظیفه همه دلسوزان نظام و یک وظیفه همگانی است.
وی افزود: امروز برداشتن گامهای مثبت برای مشارکت حداکثری مردم در عرصه انتخابات یک وظیفه همگانی است.
فرماندار شهرکرد اظهار کرد: گامهای مثبت زیادی در راستای رفاه و معیشت مردم برداشته شده است و انتظار میرود این اقدامها موجب امیدآفرینی و ایجاد انگیزه بیشتر برای حضور مردم در پای صندوقهای رای باشد.
بیشتر بخوانید
عبدالغنی ادامه داد: در زمان حاضر افزون بر فراگیری آموزشها از سوی دستاندرکاران امر انتخابات، شعبههای رایگیری، فیبر نوری و سایر زیرساختهای لازم برای برگزاری هرچه بهتر انتخابات در شهرستان ایجاد شده است.
وی گفت: رعایت عدالت برای تمام نامزدهای انتخابات در بحث تبلیغات از جمله مهمترین راهبردهای تعیین شده است که تلاش میشود مورد توجه قرار گیرد.
عبدالغنی افزود: حل مشکل تامین آب پایدار، انتقال آب سد بیدکان با چهار هزار میلیارد ریال، اجرای سد باباحیدر و اجرای خطوط انتقال آب، سرعت بخشی در روند اجرای نهضت ملی مسکن و اجرای زیرساختهای لازم همزمان با اجرای این نهضت، تامین تسهیلات جوانی جمعیت و اختصاص زمین برای خانوادههای سه و چهار فرزند، تامین ۳۰ هزار میلیارد ریال برای اجرای راهآهن از جمله مهمترین گامهای برداشته شده از سوی دولت سیزدهم در چهارمحال و بختیاری است.
وی اظهار کرد: براساس شاخص جمعیت و موقعیت جغرافیایی، چهارمحال و بختیاری در دور دوم سفر رئیس جمهور به این استان از سهم بهتری از مصوبات برخوردار شد.
علیرضا اسماعیلی معاون سیاسی سپاه قمر بنیهاشم (ع) چهارمحال و بختیاری در این نشست با تاکید بر اینکه براساس سخنان رهبر معظم انقلاب باید به دنبال آرمانگرایی واقع بینانه بود، گفت: وعدهها باید براساس واقعیتها سنجیده شود.
وی افزود: در فضای مجازی باید به دنبال آرمانهایی بود که براساس واقعیتهای موجود میخواهیم به آنها برسیم.
اسماعیلی با بیان اینکه جایگاه مجلس شورای اسلامی قانونگذاری است، اضافه کرد: مطالبه رسانه از نماینده مجلس باید این باشد که در زمینه قانونگذاری و تقنین چه اقداماتی صورت گرفته است.
وی با تاکید بر اینکه فضای تخریب و نقد متفاوت است، گفت: هیچ فردی از تخریب کسی سود نمیبرد و تنها این نقد دلسوزانه است که کار را پیش میبرد.
اسماعیلی با تاکید بر اینکه نقد دلسوزانه پیشبرنده است، اظهار کرد: تخریب موجب یاس و نه تنها موجب مشارکت نمیشود بلکه این اقدام دلزدگی نیز به دنبال دارد.
وی تاکید کرد: امنیت، تحول، اقتصاد، مبارزه با دیکتاتوری، جمهوریت و اسلامیت در جامعه با حضور مردم در پای صندوقهای رای رقم زده میشود.