مدیر صنایع تبدیلی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان گفت: هم اکنون ۲۳۰ واحد فرآوری محصولات کشاورزی در استان داریم که بیشتر آنها مربوط به سبزی پاک کنی، لبنی، شوری و ترشی است و سالانه ۴ میلیون و ۵۰۰ هزار تن محصولات کشاورزی را فرآوری میکنند.
حسن محمدی گفت: ۲۳۰ واحد فرآوری هم در استان با پیشرفت بالای ۵۰ درصد در دست ساخت و تجهیز است.
او گفت: استان همدان با ۹۰ واحد صنایع تبدیلی شوری، کشت ۲۰ هزار هکتار سیب زمینی و تولید حدود ۸۰۰ هزار تن قطب تولید سیب زمینی کشور است، اما تاکنون هیچ واحد صنایع تبدیلی سیب زمینی در این استان تکمیل و به بهره برداری نرسیده است.
در استان همدان ۴ واحد بسته بندی سیب زمینی فعال هستند و ۳ واحد سیب زمینی خردشده، چیپس و پوره و فرانچایز در دست ساخت هستند.
محصولات کشاورزی با هزینههای زیاد نیروهای انسانی، منابع آب و خاک تولید میشوند و این محصولات باید نگهداری و تبدیل به فرآورده شوند تا کمترین دور ریز را داشته باشیم.