معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان گفت: با رعایت روشهای اصلاح تغذیه،کاهش مصرف نمک و انجام فعالیتهای فیزیکی میتوان از ابتلا به بیماریهای فشار خون بالا، دیابت و بیماریهای قلبی عروقی پیشگیری کرد.
دکتر فرزام بیدار پور افزود: به همین منظور، از اول بهمن ماه اجرای پویش ملی تغذیه سالم در سطح استان شروع شده و تا پانزدهم نیز ادامه دارد.
وی استفاده کمتر از سه گرم نمک در غذا در طول شبانه روز، نمک تصفیه شده و استفاده از لبنیات را در مقابله با بیماریهای غیرواگیر بسیار موثر دانست.
معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان، یادآور شد: این پویش با شعار انتخاب همه، نمک کم، اما تصفیه شده ید دار برای هفته اول و از کودکی تا پیری، لبنیات دوست سلامتی برای هفته دوم نامگذاری شده است.