امیرحسین فتحی دبیر علمی سومین کنفرانس بینالمللی فولادسازی و ریختهگری مداوم گفت: در این کنفرانس بیش از ۴۴۰ نفر از استادان و متخصصان داخلی و بیش از ۲۰۰ متخصص خارجی به صورت حضوری و یا از طریق ارتباط تصویری اینترنتی حضور دارند.
او افزود: بررسی فرآیندهای کوره قوس الکتریکی و فرآیندهای متالوژی ثانویه توسط متخصصان و مدیران صنعت فولاد کشور از مهمترین محورهای این کنفرانس است.
دبیر علمی سومین کنفرانس بینالمللی فولادسازی و ریختهگری مداوم گفت: انجماد محصولات ریختهگری مداوم و بازیافت حرارت، افزایش بهرهوری و بهینهسازی فرآیندهای فولادسازی و ریختهگری مداوم، بررسی شبیه سازی و کنترل فرایندها، بررسی انقلاب صنعتی چهارم در صنعت فولاد، استفاده از تکنولوژیهای نوظهور در فولادسازی و ریختهگری مداوم و راهکارهای حفظ محیط زیست و پایداری آن از دیگر محورهای سومین کنفرانس بینالمللی فولادسازی و ریختهگری مداوم در بندرعباس است.
امیرحسین فتحی افزود: ۲۰ مقاله برای ارائه حضوری در این کنفرانس پذیرش شد که قرار است در سه نشریه علمی، تخصصی و معتبر خارجی منتشر میشود.
عطا الله معروفخانی مدیرعامل شرکت فولاد هرمزگان نیز، آشنایی با آخرین دستاوردها و فناوریهای روز دنیا در صنعت فولادسازی را از مهمترین اهداف این کنفرانس دانست و افزود: با استفاده از فناوریهای روز دنیا توانسته ایم سالانه حدود ۳۵ میلیون تن فولاد در کشور تولید کنیم و در آینده این میزان به بیش از ۵۰ میلیون تن افزایش خواهد یافت.
رئیس انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران نیز در این همایش با اشاره به رتبه دهم کشور در تولید فولاد در جهان افزود: محدودیت در انرژی یکی از چالشهای ما در افزایش تولید است که باید این چالش مدیریت شود.
بهرام سبحانی افزود: در شرایط تحریم توانسته ایم سالانه حدود ۱۴ میلیون تن فولاد صادر کنیم.
وی گفت: با کیفی سازی محصولات فولادی میتوانیم بازار فروش خوبی در صنعت فولادسازی جهان داشته باشیم.
سومین کنفرانس بینالمللی فولادسازی و ریختهگری مداوم در بندرعباس تا ۴ بهمن ادامه خواهد داشت.