پاریزی گفت: استانی که چند هزار میلیارد ریال در ورزش هزینه می‌کند، حمایتی از ورزشکاران پاراآسیایی خود ندارد؛ در حالی که صنایع کرمان باید این ورزشکاران را نیز زیر چتر حمایتی خود بگیرند.

میثم پاریزی مدیر کل ورزش و جوانان استان کرمان در آیین اهدای هدایای رهبر معظم انقلاب به مدال آوران کرمانی حاضر در رقابت‌های پاراآسیایی هانگژوی چین که در محل دفتر امام جمعه کرمان انجام شد، یادی از شهدا به ویژه سردار شهید حاج قاسم سلیمانی و شهدای حادثه تروریستی کرمان کرد و ضمن تبریک میلاد امام علی (علیه السلام) و ایام الله دهه مبارک فجر گفت: امروز در خدمت قهرمانان ورزشی هستیم که در رقابت‌های پاراآسیایی هانگژوی چین موفق شدند افتخارات زیادی را برای کشورمان کسب کنند و بار‌ها و بار‌ها پرچم مقدس جمهوری اسلامی ایران را به اهتزاز درآوردند و همچنین در کسب جایگاه دومی جمهوری اسلامی ایران در این رقابت‌ها سهم عمده‌ای داشتند.

وی افزود: برای اولین بار در تاریخ ورزش، جمهوری اسلامی ایران توانست جایگاه دوم را در بین کشور‌های آسیایی در رقابت‌های آسیایی هانگژو کسب کند.

پاریزی با اعلام اینکه دراین ماه به اتفاق ورزشکاران، جامعه ورزش و مدیران ورزشی کشور توفیق پیدا کردیم، خدمت مقام معظم رهبری برسیم، عنوان کرد: حضرت آقا در آن مراسم فرمودند که ما برای داشتن ایران قوی باید ورزشی قوی داشته باشیم و این همه کسانی که در حوزه اجتماعی، سلامت و چه در بحث قهرمان پروری نقش دارند را ملزم می‌کند، بتوانند با جدیت بیشتر کارشان را ادامه بدهند و پیش ببرند.

مدیر کل ورزش و جوانان استان کرمان تصریح کرد: در این دیدار، مقام معظم رهبری از ورزشکاران و قهرمانان، خصوصاً ورزشکارانی که در این رقابت‌ها (آسیایی و پاراآسیایی) مدال خودشان را به شهدای غزه تقدیم کردند و بانوان ورزشکاری که با حجاب کامل اسلامی و به عنوان الگوی یک زن مسلمانِ محجبه و قهرمان در این رقابت‌ها شرکت کرده بود، تشکر کردند.

 پاریزی بیان داشت: حضرت آقا همچنین از بانویی که با فرزند خودش در این رقابت‌ها شرکت کرده و روی سکوی قهرمانی قرار گرفته بود، تشکر کردند و افزودند: این بانو نشان داد، خانواده و فرزند مانعی برای پیشرفت قهرمان نیست.

 مدیرکل ورزش و جوانان استان کرمان در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به اینکه ما بیش از هزار و  ۱۰۰ برنامه فرهنگی ـ ورزشی برای ایام الله دهه مبارک فجر برنامه‌ریزی کرده ایم، اظهار داشت: این برنامه ها در حوزه ورزش همگانی، قهرمانی، برنامه‌های فرهنگی و حوزه جوانان انجام می‌شوند و ۳۸ پروژه ورزشی هم در این ایام افتتاح خواهد شد که امیدواریم انجام این برنامه‌ها بتواند یک انتخابات پرشوری در اسفند ماه امسال رقم بزند.

پاریزی افزود: ازتعداد ۲۸۹ ورزشکاری که اعزام شدند ۱۱ ورزشکار از استان کرمان بود که تقریباً ما ۸ درصد سهم داشتیم و در مجموع ایران ۱۵۰ مدال کسب کرد.

وی تصریح کرد: از ۱۱ ورزشکار کرمانی شرکت کننده در این رقابت ها، ۱۰ نفر توانستند 13 مدال کسب کنند.

پاریزی بیان داشت: از ۴۴ مدال طلای ایران در این رقابت‌ها، ۷ مدال را کرمانی ها کسب کردند که ۱۶ درصد مدال‌ها را شامل می شود و این نقش پررنگ کرمانی ها را در جایگاه خوب جمهوری اسلامی ایران نشان می دهد.

مدیرکل ورزش و جوانان استان کرمان با تأکید بر حمایت صنایع استان از ورزشکاران پاراآسیایی افزود: استانی که چند هزار میلیارد ریال در ورزش هزینه می‌کند، حمایتی از ورزشکاران معلول پاراآسیایی خود ندارد ؛ در حالی که صنایع و معادن این استان باید این ورزشکاران را نیز زیر چتر حمایتی خود بگیرند.

وی اظهار داشت: اعتبارات در جا‌هایی هزینه می‌شود که ورزشکاران بومی استان کرمان نقش و سهمی در آن ندارند و در حقیقت حمایت از ورزشکاران پاراآسیایی حق این ورزشکاران است.

چهارمین دوره مسابقات پاراآسیایی از روز ۳۰ مهر ۱۴۰۲ به میزبانی کشور چین آغاز شد و در این مسابقات استان کرمان با ۱۱ ورزشکار، یک مربی و کمال جوانمرد به‌عنوان سرپرست کرمانی کاروان پاراآسیایی حضور یافت و در پایان کرمانی‌ها موفق شدند ۱۳ مدال (هفت طلا، چهار نفره و ۲ برنز) از این رقابت ها به نام خود ثبت کنند.

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.