علی معتمدی پور در نشست با صاحبان مزارع پرورش ماهی راکد استان از راه اندازی 26 واحد راکد و جدید به کمک اتحادیه مرغداران طی دو سال اخیر خبر داد و گفت: مهم ترین مشکل بخش شیلات در استان نبود یک تشکل بوده و با توجه به ایجاد زنجیره ارزش راهبردی شیلات، تشکیل اتحادیه آبزی پروران از ضروریات است.
وی نبود شرکتهای دانش بنیان در این زمینه، نبود رشته دانشگاهی در دانشگاه های استان و همچنین نبود مشاور با اطلاعات فنی و قانونی را از جمله کمبودهای این صنعت مهم در استان برشمرد.
رئیس جهاد کشاورزی استان همچنین بر بررسی قوانین و مقررات مجوزها از نظر موانع قانونی و رایزنی با دستگاه های متولی در راستای رفع مشکلات آبزی پروران تاکید کرد.
گفتنی است در این نشست، آبزی پروران مشکلات خود را با رئیس و مدیر شیلات سازمان جهاد کشاورزی استان در میان گذاشتند.
نارضایتی از نحوه محاسبه نرخ آب بها، طولانی بودن فرایند اداری به خصوص استعلام های بانکی، پرداخت نشدن تسهیلات سیل مونسون توسط بانک ها، نارضایتی از فرایند تمدید پروانه آب، حذف خرید اعتباری نهاده های خوراک آبزیان، ساز و کار نامناسب بانک ها در پرداخت تسهیلات مزارع پرورش ماهی، کم آبی و مشکلات دبی آب در بعضی مناطق به دلیل صدور مجوزهای آب غیرکارشناسی، تغییرات زیاد حرایم بستر، نبود وجود دفتر حقوقی متمرکز در مسائل آبزی پروری و نداشتن اتحادیه آبزی پروری در استان از جمله مهم ترین مشکلات پرورش دهندگان مزارع راکد در استان اعلام شد