عبدالغفور بادپا اظهارکرد: با صنعتی قوی و اقتصادی پایدار می توان بندر چابهار را در مسیر پیشرفت سوق داد.
وی بیان کرد: همان طور که شفاف است جوانان منطقه مَکُران با کسب چند تخصص در دانشگاه بینالمللی و حضور در جوامع صنعتی قطع به یقین می توانند آینده را از آن خود کرده و بانی پیشرفت و ایجاد صنعتی قوی که موجب اقتصادی پایدار خواهد بود شوند.
رئیس دانشگاه بینالمللی چابهار با بیان اینکه هم اکنون دانشجویان دانشگاه بینالمللی چابهار در رشته های مهندسی و مدیریت ضمن گذراندن دروس تخصصی در دوره های آموزشی کوتاه مدت حضور بهم رسانده و به صورت چند مهارتی فارغ التحصیل میشوند، افزود: همچنین قابل ذکر است که تعداد قابل توجهی از دانشجویان هم اکنون در صنایع بزرگ چابهار مشغول بکار هستند.
وی بیان کرد: دانشگاه غیرانتفاعی و غیردولتی بین المللی چابهار در سال ۱۳۸۱ با مجوز رسمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در منطقه آزاد تجاری صنعتی چابهار باهدف «خانه ایرانی جایگاه دانش بینالمللی» جهت آموزش و تربیت نیروی متخصص قابل رقابت با کشورهای پیشرفته با همکاری دانشگاههای خارجی و داخلی تأسیس شده است.
بادپا با اشاره به اینکه ساختمان دانشگاه بین المللی شامل آموزشی، آزمایشگاهی، کارگاهی و اداری است، افزود: ساختمان مرکزی متراژ کل آن پنج هزار و ۲۰۰ مترمربع و مرکز نوآوری یکهزار و ۱۶۰ مترمربع است.
وی ادامه داد: ساختمان دانشگاه بین المللی چابهار دارای کتابخانه، آزمایشگاه، سایت کامپیوتر و دپارتمان ساخت نرمافزار و بازیهای رایانهای مجهز به تعداد ۵۲ عدد کامپیوتر، کارگاه، انتشارات، کلاسهای درس مجهز به ویدئو پروژکتور، سالن آمفی تئاتر به متراژ ۳۲۰ مترمربع و با ظرفیت ۱۵۰ عدد صندلی، سیستم سرمایشی مرکزی در راهروها و فضاهای عمومی و سیستم سرمایش منفک (اسپیلت) در تمامی اتاقهای ساختمان، دارای اینترنت مرکزی به صورت Wi-Fi است.