سید محسن سید موسوی فرماندار شوشتر گفت: آمار فوت بر اثر غرق شدگی در شوشتر به لطف خدا و تدابیر اتخاذ شده توسط دستگاهای مرتبط و زحمت نیروهای نجات غریق در سال گذشته کاهش یافته، اما بازهم برای اطمینان خاطر از این مسئله و جلوگیری از خطرات احتمالی همه پیش بینیها را باید انجام داد.
او با اشاره به ظرفیت پرطرفدار رودخانهها در شوشتر می گوید: در شوشتر با وجود رودخانههای شطیط، گرگر و دز، کیلومترها ساحل وجود دارد که از جمله جاذبههایی به شمار میرود که از اقصی نقاط کشور در فصول گرم سال برای استفاده از آن به این شهر سفر میکنند.
فرماندار شوشتر ادامه داد: علاوه بر آن، هم استانیهای عزیزمان در پایان هفتهها در پارکهای ساحلی حضور پرشوری داشته و اغلب هم به ورزش شنا مشغول میشوند و لذا نیاز است طرح ایمنی سواحل به طور جدی در شوشتر دیده شود.
طرح جامع ایمن سازی ایستگاههای شنا در رودخانههای استان خوزستان که توسط هیات نجات غریق خوزستان آماده شده به عنوان یک پژوهش ملی ارائه شده و با تصویب و اجرا شدن این طرح بیش از ۲۰۰ نفر نجات غریق در سواحل مشخص رودخانهای (شناگاه امن) مشغول به کار خواهند شد. هدف از اجرای این طرح، کاهش آمار غرق شدگی و توسعه و ایمن سازی فضای ورزشی تفریحی در جامعه خواهد بود.