رییس سازمان بسیج دانش آموزی به تلاش و تمرکز دشمن بر هویت زدایی و الگوسازی غربی برای نوجوانان ایرانی اشاره کرد و گفت : تمام ظرفیت‌ها باید برای کمک به آموزش و پرورش پای کار آمده تا بتوانیم مقابل این توطئه دشمنان پیروز شویم.

مجتبی باستان، رییس سازمان بسیج دانش آموزی در دیدار با جمعی از مسئولان و نمایندگان بسیج دانش آموزی استان کرمانشاه، از آموزش و پرورش به عنوان گوهر ملت ایران یاد کرد و گفت : همه داشته‌های انقلاب اسلامی و ملت ایران، آموزش و پرورش است و راه موفقیت انقلاب از درون آموزش و پرورش می‌گذرد.

وی رکن اساسی و سرمایه اصلی هر کشوری را نیروی انسانی آن عنوان کرد و افزود: راه تربیت نیروی انسانی که در خدمت انقلاب اسلامی باشد و راه تربیت نسل انقلابی از درون آموزش و پرورش می‌گذرد و برای همین همه باید متوجه اهمیت این حوزه بوده و تمام تلاش خود را برای خدمت و کمک به آن به کار گیرند.

وی با بیان اینکه فضای تربیتی در آموزش و پرورش کشور نیازمند دو محرک اساسی است، گفت: دو عامل تحرک این حوزه "الگوسازی" و "هویت بخشی" است که متاسفانه دشمن هم در همین دو حوزه متمرکز شده و در حال فعالیت بر روی کودکان و نوجوانان ما است.

وی افزود: در جنگ نرم و جنگ شناختی که امروز شاهد آن هستیم دشمن در حال تلاش است که الگو‌های غربی را جایگزین الگو‌های اسلامی و ملی کرده و به نوجوانان ما معرفی کند و از طرفی تلاش دارد که هویت ملی، انقلابی و دینی فرزندان ما را از آن‌ها بگیرد.

باستان گفت: این تلاش شبانه روزی دشمن و تمرکزی که بر این دو حوزه دارد، وظیفه ما را سنگین‌تر می‌کند و می‌طلبد که ما هم تلاش خود را مضاعف کرده و فرزندانمان را با الگو‌های واقعی و انقلابی مانند فرماندهان دوران دفاع مقدس آشنا کنیم.

وی افزود: ما الگو‌های زیادی در حوزه مقابله با استکبار داریم که بسیاری از آن‌ها مربوط به سال‌های قبل از دفاع مقدس است که از جمله آن‌ها می‌توان به میرزاکوچک خان جنگلی یا رئیسعلی دلواری اشاره کرد و این قهرمانان ملی باید به نوجوانان ما معرفی شوند.

باستان گفت: در کنار الگوسازی، هویت ملی و انقلابی و دینی هم باید در میان نوجوانان تقویت شود، چرا که این نوجوانان قرار است در آینده آرمان‌های انقلاب را دنبال کنند.

وی افزود: وقتی این هویت‌ها تقویت شود، نوجوان نخبه ما اگر در آینده از هرکشور خارجی هم پذیرش بگیرد، کشور خود رها نخواهد کرد و دشمن، چون به خوبی به این مسئله واقف است روی هویت زدایی نوجوانان ما متمرکز شده است.

باستان در ادامه با بیان اینکه انجام این فعالیت‌ها قطعا نیازمند اعتبارات است، گفت:، اما نباید این تامین اعتبار به تنها راهکار ما برای انجام اقدامات تبدیل شود. اگر تمام اعتبارات وزارت آموزش و پرورش را هم به یک استان مانند کرمانشاه بدهیم شاید برای انجام تمام فعالیت‌ها جوابگو نباشد، در همین راستا نباید تمام تمرکز ما برای انجام کار‌ها روی اعتبارات باشد و باید به فکر بسیج ظرفیت‌ها باشیم.

وی افزود: خیلی از اقدامات تربیتی و الگوسازی و هویت بخشی ما نیازمند اعتبار نیست و می‌توان از سایر ظرفیت‌ها استفاده کرد، بطور مثال در جایی تنها خلاء گفتمان وجود دارد و باید جلسات گفتگو شکل گیرد و لزوما انجام هرکاری نیازمند تامین اعتبار نیست.

لزوم افزایش موکب‌های دانش آموزی در اربعین

رییس سازمان بسیج دانش آموزی در ادامه با تاکید بر لزوم فعالسازی دانش آموزان در خدمات رسانی ایام اربعین، گفت: اگر استانداری کرمانشاه همکاری کند، آماده اعزام دانش آموزان از سراسر کشور به مرز خسروی در ایام اربعین هستیم تا بتوانیم فعالیت موکب‌های دانش آموزی را بیش از پیش گسترش دهیم.

باستان گفت: در زمینه اردو‌های "راهیان نور" هم کرمانشاه ظرفیت‌های بسیاری دارد که امیدواریم با همکاری استانداری بخشی از اردو‌های غرب و شمال غرب را در تابستان سال آینده در کرمانشاه متمرکز کنیم.

وی خاطرنشان کرد: این استان یادمان‌های ارزشمندی مانند "مرصاد" و "پادگان ابوذر" را دارد که اگر احیا شوند، همپای پادگان "دوکوهه " است و می‌تواند یک ظرفیت خوب برای اردوی راهیان نور باشد.

باستان گفت: در کنار همکاری برای اجرای این برنامه‌ها امیدواریم بتوانیم از ظرفیت و همکاری هرچه بیشتر استانداری کرمانشاه در اجرای طرح‌های تربیتی در مدارس هم بهره بگیریم .

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.