معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: در زمان حاضر ۵۱ طرح اقتصادی بالای ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی با سرمایه‌گذاری هر کدام بیش از۵۰۰ میلیارد ریال به عنوان طرح‌های پیشران در بخش‌های کشاورزی، شهرک‌های صنعتی، صمت و میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در این استان در حال اجرا است.

محمد کاظم منزوی گفت: از مجموع طرح‌های اقتصادی ۶ طرح شامل چهار گلخانه، یک واحد سردخانه و بسته‌بندی پروتئین در بخش جهاد کشاورزی، ۲۰ طرح مربوط به شهرک‌های صنعتی، ۲۵ طرح در بخش صنعت، معدن و تجارت و ۲ طرح شامل مجتمع گردشگری چغاخور و هتل سه ستاره در بخش میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری است.

وی اظهار داشت: با توجه به پیشرفت فیزیکی طرح‌های اقتصادی یاد شده، این طرح‌ها نیاز به تسهیلات قابل توجهی ندارند و به عنوان مگا پروژه در استان مورد توجه قرار دارند.


بیشتر بخوانید


معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: افزون براین ۱۳ طرح نیز در شهرک‌های صنعتی استان وجود دارد که در حال نصب ماشین آلات و یا تکمیل سالن تولید هستند.

افزایش ظرفیت دریافت شیر شرکت شیرخشک نوزاد

منزوی با بیان اینکه طرح افزایش ظرفیت دریافت شیر شرکت شیرخشک نوزاد از جمله طرح‌های کلیدی استان به شمار می‌رود، گفت: عملیات اجرایی این طرح از اول سال آغاز شد و در آستانه بهره‌برداری قرار دارد.

وی ادامه داد: با بهره‌برداری از طرح افزایش ظرفیت دریافت شیرشرکت شیر خشک نوزاد؛ شیرخشک نوزاد از۱۵۰ به ۳۵۰ تن افزایش پیدا می‌کند.

منزوی با اشاره به اجرای طرح تکمیل سردخانه و خط تولید کره شرکت شیر خشک نوزاد افزود: با بهره‌برداری از این طرح برای نخستین بار از خامه‌ای که در شیرخشک تولید و در گذشته دور ریخته می‌شد، کره تولید می‌شود.

وی یکی از برنامه‌های مهم شرکت شیر خشک نوزاد را نصب خط تولید شیرمایع تا یکسال و نیم آینده عنوان کرد و گفت: این یک اقدام بسیار جدید و اثرگذار برای امنیت غذایی است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: در کنار این توسعه طرح تکمیلی تولیدی روغن مخصوص شیرخشک، بسته‌بندی محصولات شیر خشک و احیای پالایشگاه ناکروس نیز اجرا می‌شود.

منزوی با اشاره به پتروشیمی بروجن اظهار کرد: با پی‌گیری‌های فراوان انجام شده طرح این پتروشیمی از پلی اتیلن سنگین به تولید کریستال ملامین پیشرفته تغییر کرد و در تلاش برای جذب سرمایه گذار هستیم.

وی ادامه داد: بررسی‌ها نشان می‌دهد این حجم از سرمایه‌گذاری در بخش پتروشیمی بروجن تاکنون در هیچ دولتی به این اندازه تعریف نشده است.

منزوی واگذاری زمین برای احداث دامداری سه هزار راسی در دشت زرین شهرکرد با مشارکت شستا، احیای کشتارگاه جونقان و ایجاد یک دامداری ۲ هزار راسی با همت صندوق بازنشستگی، طراحی ایجاد اکوکمپ با همت و همکاری مجموعه سرمایه‌گذاری بنیاد شهید در اردل، اجرای طرح توسعه فولاد با همکاری ایمیدرو، خرید یک واحد بسته بندی آب معدنی با همکاری یکی از هلدینگ‌های هلال احمر، ایجاد فروشگاه زنجیره‌ای اتکا، تاسیس بزرگترین آزمایشگاه مرجع برای تشخیص بیماری‌های ماهیان سردآبی از جمله برنامه‌های استان است.

وی با اشاره به حضور سرمایه‌گذاران متعدد در شهرک‌های صنعتی و واگذاری زمین به آن‌ها گفت: امروز با توجه به فراهم کردن زیر ساخت‌های سرمایه‌گذاری زمینه حضور سرمایه‌گذاران در چهارمحال و بختیاری فراهم است.

کنترل نرخ بیکاری و تورم؛ رهاورد توسعه سرمایه‌گذاری‌ها در چهارمحال و بختیاری

به گفته معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار چهارمحال و بختیاری، مهمترین رهاورد و تاثیرگذاری این سرمایه گذاری‌ها در استان تثبیت اشتغال، کنترل نرخ بیکاری، تورم و پیشگیری از مهاجرت مردم این استان به استان‌های همجوار است.

منزوی اضافه کرد: انجام سرمایه‌گذاری توسعه‌ای در نقطه‌ای محروم از سوی دولت موجب امیدافزایی در منطقه و خوشحالی مردم را به دنبال دارد که دولت‌مردان این استان به خوبی به این مساله پی‌برده و تلاش می‌شود با برنامه‌ریزی اصولی و توسعه متوازن در جای جای چهارمحال و بختیاری شرایط حضور سرمایه‌گذاران فراهم شود.

وی ادامه داد: تکمیل زنجیره تولید محصولات تولیدی استان و جلوگیری از خام فروشی از مهمترین اولویت‌های استان چهارمحال و بختیاری به شمار می‌رود.

منزوی تکمیل زنجیره تولید اوره در پتروشیمی لردگان، تکمیل زنجیره ارزش بادام، ایجاد زنجیره ارزش ماهیان سردآبی و توسعه دامداری‌ها از مهمترین رویکرد‌های توسعه اقتصادی چهارمحال و بختیاری است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: به طور قطع پروژه‌های پیشران بزرگ که با همت هلدینگ‌ها انجام می‌شود کمک موثری به توسعه پایدار استان می‌کند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.