حسن محمدی و رئیس هیئت مدیره کارخانه زرین خرمای ممتاز بافق گفت: شرکت زرین خرمای ممتاز بافق از سال ۹۷ فعالیت خود را آغاز کرد.
او افزود: با توجه به فرآیندی که تیم کارخانه در نظر داشت و با تحقیق و پژوهش با همکاری کارشناسان کرمانی، خط تولید نوشابه خرما را راه اندازی کردیم.
محمدی بیان کرد: برای تولید این محصول نزدیک به هفت سال تحقیقات شد تا سال ۱۴۰۱ توانستیم آن را به بازار عرضه کنیم.
او خاطر نشان کرد: این نوشابه خرما در چهار سبک کلاسیک، دارک، اسپورت و لایت عرضه میشود.
پریسا محمدی کارشناس آزمایشگاه این کارخانه گفت: این محصول یک نوشیدنی تخمیری خرمایی بر پایه شیره خرما است.
او افزود: نوشابه خرما، انرژی زا و سرشار از ویتامین، پروتئین، فسفر و پتاسیم است که برای قلب، کبد و کلیه مفید است.
محمدی تصریح کرد: گاز این نوشابه نیز طبیعی است و در فرآیند تولیدش ایجاد میشود و هیچگونه ماده یا گاز افزودنی ندارد.
حجت محمدی مدیرعامل کارخانه زرین خرمای ممتاز بافق گفت: این شرکت با هدف امنیت غذایی و ارزش افزوده بر ماده ارزشمند خرما بنا شد.
او تصریح کرد: در حال حاضر با هفت خط تولید فعال بزرگترین شرکت فرآوردههای خرمایی در خاورمایه است. محمدی گفت: در این کارخانه محصولات دیگری از جمله شکلات خرمایی در پنج طعم و سه نوع عرضه متفاوت، قهوه خرما، شیره خرما و خمیر خرما نیز تولید میشود.
مدیرعامل کارخانه زرین خرمای ممتاز بافق بیان داشت: در اینجا بیش از ۲۰۰ نفر مشغول به کار هستند که از این تعداد بیش از ۸۵ نفر به صورت مستقیم و بیش از ۱۱۰ نفر به صورت غیرمستقیم فعالیت میکنند.
او افزود: سرمایه گذاری اولیه این کارخانه بیش از ۵۵ میلیارد تومان است که هم اکنون با دو سوم ظرفیت در حال فعالیت است.
مدیرعامل کارخانه زرین خرمای ممتاز بافق خاطرنشان کرد: بازارهای هدف شرکت که محصولات به آنجا صادر میشود، شامل کشورهای روسیه، عمان و امارات است و در داخل کشور نیز به استانهای یزد، کرمان، تهران و خوزستان صادر میشود.
عسکری رییس جهاد کشاورزی بافق گفت: شهرستان بافق بیش از ۲ هزار هکتار نخلستان و سالیانه بیش از هفت هزار تن تولید خرما دارد که بیشتر آن به صورت تازه خوری و رطب مصرف میشود.
او افزود: خرماهایی که کیفیت درجه ۲ دارند برای فرآوری استفاده میشوند که اولین کارخانه فرآوری خرما در شهرستان با استفاده از این خرما چندین محصول متفاوت خرمایی ارائه میدهد.
عسکری خاطرنشان کرد: ظرفیت اسمی این کارخانه ۲ هزار و ۵۰۰ تن در سال است. او بیان کرد: باتوجه به تولیدی که در شهرستان است نیاز است کارخانههایی مشابه این کارخانه راه اندازی شود تا ارزش افزوده خوبی را به بخش و تولید کننده بدهد.
ممنون میشم
حالا با فرهنگ سازی مصرف این نوشابه ، قیمت خرما 10 برابر خواهد شد !!!!!
ضروری است از منظر شرعی هم اطمینان حاصل شود و اطمینان داده شود که این تخمیر خرما و فرآورده به دست آمده از جمله مشروبات الکلی محسوب نمی شود و فرآیندی غیر از مشروب خرما دارد.