رضا بهراملو در جشنواره طبخ آبزیان و غذاهای دریایی استان همدان، با اشاره به اینکه یکی از برنامههای ویژه جهادکشاورزی در راستای مصرف آبزیان، فرهنگسازی است، گفت: متوسط کشوری سرانه مصرف ماهی ۱۲ کیلوگرم است، اما این رقم در متوسط جهانی ۲۳ کیلوگرم است.
او با تأکید بر اینکه افزایش مصرف ماهی نقش بسزایی در سلامت خانواده و جامعه دارد، گفت: با فرهنگسازی از جمله ترویج فرهنگ مصرف ماهی با جشنوارههایی، چون طبخ آبزیان و غذاهای دریایی، سرانه افزایش پیدا میکند.
رئیس سازمان جهادکشاورزی استان همدان با اشاره به اینکه افزایش تولید پرورش ماهی همچون دیگر محصولات کشاورزی مد نظر است، گفت: در تلاش هستیم با افزایش تولید، افزایش سرانه نیز میسر شود به طوریکه از ۸.۵ کیلوگرم در استان به متوسط کشوری و جهانی ارتقاء یابیم.
بهراملو در ادامه با بیان اینکه تا پایان سال تولید بیش از ۷۰۰۰ تن ماهی سردآبی و گرمآبی در استان پیشبینی شده است، گفت: تولید ماهیان زینتی و زالوی طبی نیز پنج میلیون و ۵۰۰ هزار قطعه پیشبینی میشود.
او با اشاره به اینکه امیدواریم تمام تلاشها به امنیت غذایی پایدار و سلامت جامعه منجر شود، گفت: وجود چنین جشنوارههایی در افزایش مصرف و طبخ سالم و جذاب آبزیان تأثیر بسزایی دارد.