تحول بخش کشاورزی بعد از انقلاب اسلامی

امروز و بعد انقلاب اسلامی، سالانه بیش از سه میلیون و ۱۰۰ تن انواع محصولات کشاورزی در استان تولید می‌شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی گفت: با وجود محدودیت‌ها و مشکلاتی که در بخش کشاورزی وجود دارد و به برکت انقلاب اسلامی و با زحمات مسئولان و بهره برداران پس از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی تحول عظیمی در بخش کشاورزی صورت گرفته به طوری که اکنون سالانه بیش از سه میلیون و ۱۰۰ تن انواع محصولات زراعی، باغی، دام و طیور و شیلات و آبزیان در استان مرکزی تولید می‌شود.

صفری افزود: در تولید محصولات زراعی در سال ۵۷ از ۴۸۰ هزار تن به یک میلیون و ۹۰۰ هزار تن، محصولات باغی از ۴۵ هزار تن به ۶۰۲ هزار تن محصول در سال ۱۴۰۲ رسیدیم.

او گفت: تولید گندم بعنوان یک محصول استراتزیک و اساسی با وجود خشکسالی‌ها از ۸۷ هزار تن تولید در سال ۵۷ به ۳۰۰ هزار تن در سال ۱۴۰۲ رسیدیم که ۱۵۰ هزار تن مازاد تولید داریم.

رییس سازمان جهادکشاورزی استان گفت: در تولید گوشت قرمز از ۲۰ هزار تن در سال ۵۷ به ۵۴ هزار تن، شیرخام از ۱۲۵ هزار تن با ۲۳۰ هزار تن مازاد به ۴۰۰ هزار تن، تخم مرغ از ۱۷ هزار تن به ۴۸ هزار تن، گوشت مرغ از ۱۹ هزار تن با ۲۵ هزار تن مازاد به ۷۰ هزار تن و تولید عسل از تولید ۷۰ هزار تن در سال ۵۷ به هزار و ۱۰۰ تن در سال ۱۴۰۲ افزایش یافته که این از برکات انقلاب اسلامی ادر بخش کشاورزی است.

صفری اجرای سیستم‌های نوین آبیاری را یکی از اولویت‌های جهادکشاورزی عنوان کرد و افزود: این طرح با هدف صرفه جویی و افزایش بهره وری تا الان در ۷۶ هزار هکتار از زمین‌های کشاورزی استان اجرا شده که این در ابتدای انقلاب تقریبا صفر بوده است.پرورش آبزیان نیز در سال ۵۷ صفر بود که امسال ۶ هزار و ۸۰۰ تن آبزیان در استان تولید شد.

او گفت: ضریب نفوذ دانش در بخش کشاورزی بعد ارز انقلاب گسترش یافته و بهره برداران بخش کشاورزی و استفاده از تکنولوزی روز در این بخش افزایش یافته که این هم از برکات انقلاب اسلامی می‌باشد. 

برچسب ها: کشاورزی ، زراعت
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.