ایوب کرد؛ مدیر شبکه بهداشت و درمان سیب و سوران ضمن تاکید بر اهمیت رعایت موارد بهداشتی در سلامتی مردم گفت: خبازی ها باید برای سلامتی شهروندان رعایت موارد بهداشتی جدی را بگیرند.
وی افزود: جوهر قند یک ماده شیمیایی که برای سلامتی انسان خطرناک و سرطان زا می باشد؛ که وجود این ماده در نان تولیدی برخی خبازی ها تایید شده است؛ که مراتب پیگیری شده است.
وی عنوانکرد: در رابطه با عوارض این ماده شیمیایی از لحظه استفاده و افزودن جوهر قند به نان، عوارض چشمی، گوارشی و پوستی اش در بدن نانوایی که آن را به نان می افزاید، آغاز می شود اما فاجعه اصلی وقتی ظاهر می شود که مردم نان آلوده به این ماده را می خورند.
مهندس کرد افزود: نمک یکی از عوامل اصلی بروز بیماری های غیرواگیر می باشد، لازم است که خبازی های به مقدار مجاز، نمک استفاده نمایند.
مهندس کرد افزود: کارشناسان بهداشتی به منظور توانمند سازی و انتقال دانسته های لازم جهت بهبودی وضعیت بهداشتی نانوایی های اقدام به برگزاری کارگاه های مختلف ویژه متصدیان مینمایند.