حیدری گفت: در راستای طرح تشدید برخورد با متخلفان اضافه تناژ از ابتدای سال جاری ۱۹۹۳ مورد تخلف شناسایی و اعمال قانون شده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۲۶ درصد افزایش داشته است.
وی افزود: با توجه به اهمیت نقش بار حمل شده بیش از ظرفیت مجاز وسیله نقلیه در کاهش ایمنی تردد، طرح شناسایی برخورد با متخلفین اضافه تناژ با رویکرد شناسایی و برخورد با موارد تخلف تناژ بالا که آسیب بیشتری بر بستر و ابنیه فنی راه وارد میکند، با جدیت در دستور کار قراردارد.
رئیس اداره ایمنی و ترافیک اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای خراسان جنوبی گفت: حمل بار بدون بارنامه علاوه بر تخلف و تخطی از قانون، میتواند عواقب جبران ناپذیری در صورت بروز حوادث پیش بینی نشده برای رانندگان به همراه داشته باشد که یکی از آنها عدم پوشش بیمه در صورت خسارت به محموله است.
حیدری کنترل ایمنی بار، ایمنی ناوگان، بارنامه، تجهیزات ایمنی و استانداردهای سلامت فنی وسایل نقلیه و کارت هوشمند را از جمله مهمترین شاخصها برای کاهش تخلف و افزایش ضریب ایمنی در جادهها عنوان کرد.
وی با بیان اینکه جادهها از جمله سرمایههای ملی بوده و عدم رعایت تناژ استاندارد توسط ناوگان حمل و نقل کالا، آسیبهای جدی به زیرساخت راهها در شبکه حمل و نقل جادهای را به همراه داشته است، گفت: این امر هزینههای زیادی برای سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای استان به دنبال دارد.
به گفته وی با توجه به سهم بسیار زیاد این دسته از وسایل نقلیه در ترددهای روزانه استان، برای تشدید برخورد با متخلفین در محورهای پرتخلف ضمن نظارت و کنترل توسط باسکولهای ثابت و سیار در مبادی بارگیری، اقدامات پیشگیرانهای نیز برای جلوگیری از تکرار تخلف و خسارت به سرمایه ملی با همکاری پلیس راه در دست اجرا است.