سیروس ابراهیمی در نشست مشترک شورای برنامهریزی و توسعه لرستان که در سالن جلسات اتاق بازرگانی استان برگزار شد، خطاب به رئیس سازمان برنامه و بودجه، اظهار کرد: شما با این استان ناآشنا نیستید و آشنایی کامل دارید.
وی تصریح کرد: شاخص اقتصادی هر استان نشاندهنده وضعیت اقتصادی آن استان است که لرستان از این منظر وضعیت مناسبی ندارد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری لرستان با بیان اینکه اقدامات خوبی در استان انجام شده است، خاطرنشان کرد: در ابتدای دولت سیزدهم مجموع مدیریتی استان تلاش کرد تا وضعیت قبل را تغییر و ارتقاء دهد و در این راستا از هیچگونه تلاشی فروگذار نکرده است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری لرستان خاطرنشان کرد: در استان بیش از ۱۳۱ واحد تولیدی ریز و درشت به چرخه تولید بازگشتهاند که برخی از آنها ریز، برخی درشت و برخی متوسط هستند، در زمینه صنعت، شیلات، کشاورزی، معدن و گردشگری اتفاقهای خوبی رخ داده است.
ابراهیمی اضافه کرد: احیاء خودروسازی بروجرد بعد از ۷ سال، شیرخشک بروجرد بعد از ۱۳ الی ۱۴ سال، ماشینسازی خرمآباد بعد از چندین دهه اگر غلو نکرده باشم، توسعه کشتهای گلخانهای، شروع به کار ۵ واحد تولید سلیس در استان، راهاندازی منطقه ویژه اقتصادی بروجرد بعد از ۱۱ سال تعطیلی که خود میتواند یک نشانه مثبت در استان باشد، تولید ۴ برابری گندم در استان و ... از اقدامات انجام شده است.
وی بیان کرد: راهاندازی پایانه صادراتی محصولاتی کشاورزی، شروع عملیات ۳ شبکه آبزیپروری و ... برخی اقدامات انجام شده در ۲ سال اخیر بوده است.
این معاون استاندار لرستان ادامه داد: لرستان از مشکلات مزمن اقتصادی رنج میبرد و عدم نگاه توازنی مشکل اصلی کشور و به تبع لرستان بوده، بهجای اینکه کشور آمایشمحور باشد نفوذ محور است، ازاینرو از دولت عدالت محور سیزدهم انتظار نمیرود که این رویه ادامه پیدا کند.
ابراهیمی با بیان اینکه بیش از ۳۰۰ واحد صنعتی غیرفعال داریم که نیاز به تزریق منابع دارند، افزود: هلدینگها و شرکتهای دولتی به سرمایهگذاری در لرستان باید ملزم شوند.
وی با بیان اینکه در لرستان هم رنج کمتر توسعهیافتگی و هم رنج عدم توازن داریم، اضافه کرد: پرداخت کمکهای فنی و اعتباری از ضروریات استان است و با تحقق این مهم میتوان سرمایهگذاری را در استان تقویت کرد.