لیندسی گراهام سناتور جمهوریخواه در مصاحبه با شبکه فاکس نیوز خطاب به دولت آمریکا گفت: اگر هدف، ایجاد بازدارندگی در مقابل ایران است به طرز بسیار بدی شکست خوریدهاید. اگر هدف، حفاظت از نیروهای آمریکایی است، به این هدف دست نیافتهاید.
این سناتور کارولینای جنوبی افزود: اگر ایران را متقاعد کردهاید که به دنبال جنگ گسترده نیستید، آنها این را باور کرده و این پیام را دریافت کردهاند. آنها از ما نمیترسند.
گراهام اظهار کرد: ما باید سیاست خودمان را تغییر دهیم. دیگران از ما نمیترسند. زدن صدها هدف، اهمیتی ندارد.
ستاد فرماندهی مرکزی آمریکا (سنتکام) بامداد شنبه از انجام حملات به مواضعی در خاک سوریه و عراق خبر داد. آمریکا مدعی است که این حملات در اقدامی تلافیجویانه نسبت به کشته شدن سه نظامی این کشور در پایگاهی در شمال شرق اردن صورت گرفت.
این حملات با انتقاد و محکومیت گسترده جهانی روبرو شد و از سوی دیگر جمهوریخواهان در آمریکا آن را ناکافی دانستند.
دن سالیوان سناتور ایالت آلاسکا در فضای مجازی نوشت که واکنش دولت بایدن «فاجعه بار و نزدیک به خطرناک بود.»
تام کاتن سناتور ایالت آرکانزاس نیز درگفتوگو با شبکه فاکس نیوز اظهار نظر کرد که این بمبارانها احتمالاً «در کوتاه مدت» موفق بوده، ولی ابراز تردید کرد که این حملات «در دراز مدت» توفیق یابند.
دب فیشر سناتور ایالت نبراسکا نیز گفت: این حملات، که قبل از اجرا اعلام شده بودند، احتمالاً در توقف محور ایران چندان موفق نبودهاند.
منبع : ایرنا
مرگ بر آمریکا
مرگ بر رژیم کودک کش
که تروریسم دامان حامیان خود از جمله آمریکا را خواهد گرفت.
نماینده آمریکا در سازمان ملل مدعی شده بود آمریکا وجدان اخلاقی جهان است، آیا تجاوز به حقوق ملتها و کشتار بی رحمانه انسان های بی گناه، معنی وجدان اخلاقی جهان است؟
کشورهایی که در دوره حکومت صدام بزرگترین حامی او برای بکارگیری سلاح های شیمیایی بودند و چنین سلاح هایی را در اختیار او قرار دادند تا علیه مردم خود و ملت ایران به کار گیرد، اکنون به بهانه استفاده از سلاح شیمیایی علیه سوریه اقدام می کنند.
آمریکا و اروپا باید بدانند که امروز مواجهه با تروریسم، شاخصی برای سنجش رفتار آنان در افکار عمومی شناخته می شود و وجدان های آگاه می دانند که کشورهای غربی در نهان اقدام به تسلیح و تجهیز گروه های تکفیری می کنند و به بهانه مقابله با تروریسم، اهداف سلطه جویانه خود را پی می گیرند. چنین رویکردی و بویژه برخورد انتخابی و گزینشی با تروریسم، موجب توسعه اقدامات جنایتکارانه تروریست ها در نقاط مختلف جهان می شود و بر همین اساس مقابله با تروریسم نیازمند اقداماتی جدی و واقعی فارغ از تقسیم تروریسم به تروریسم خوب و بد است.
برخی دولتهای منطقه که حامی تروریسم هستند و همچنین آمریکا و برخی کشورهای اروپایی توصیه کرد که اگر به فکر منافع ملت های مظلوم نیستند لااقل برای حفظ منافع خودشان سرعقل بیایند و دست از حمایت و تجهیز تروریست ها بردارند چرا که قطعاً روزی آتش تروریسم دامان کشورهای خودشان را هم خواهد گرفت.
حمله دولت های جنایتكار به سوریه براساس قانون جنگل بود.
دولت بایدن قانون جنگل را پیش نگیرد.
دولت سوریه در اخراج نظامیان آمریکایی عجله کند.
هواپیماهای ائتلاف ضد تروریستی بین المللی به رهبری آمریکا همچنان از تروریسم، القاعده، داعش، تکفیری ها و سایر گروه های تروریستی حمایت نظامی می کند.