سرهنگ علی تیموری گفت: با عنایت به منویات و رهنمودهای مقام معظم رهبری در خصوص مقابله با پدیده منحوس قاچاق کالا، تدابیر سلسله مراتب فرماندهی مبنی بر مقابله با خودروهای قاچاقبر، اعم از سنگین و سبک از محورهای مواصلاتی استان قم که موجب ضربه به چرخه اقتصاد کشور، سوء استفاده سوداگران قاچاق و همچنین نارضایتی شهروندان میشود، شانزدهمین مرحله طرح سراسری مقابله با کالاهای قاچاق در یک ماهه اخیر اجرا شد.
او ادامه داد: در طول این مدت هشت دستگاه اتوبوس و ۵۰ دستگاه خودروی سواری حامل انواع کالا قاچاق شامل لوازم خانگی، لوازم یدکی خودرو، مواد غذایی، پوشاک، غذای حیوان و ... توقیف شد.
سرپرست پلیس امنیت اقتصادی فرماندهی انتظامی استان قم افزود: همچنین یک باند حرفه ایی قاچاق سیگار و تنباکو در استان که مبادرت به کرایه چند انبار کرده و حجم بالایی از دخانیات قاچاق را دپو و در سطح استان قم و سایراستانها پخش میکردند شناسایی و از ۳ باب انبار متعلق به آنها بازرسی که در مجموع بیش از یک میلیون و ۵۰۰ هزار نخ سیگار و ۳۵ هزار جعبه تنباکو کشف و ۲ نفر متهم در این رابطه دستگیر شدند.
سرپرست پلیس امنیت اقتصادی فرماندهی انتظامی استان قم تصریح کرد: کارشناسان ارزش کالاهای مکشوفه را بالغ بر ۱۴۰میلیارد ریال برآورد کردند، همچنین متهمان پس از تشکیل پرونده به سازمان تعزیرات حکومتی استان معرفی شدند.
معاون عملیات فرماندهی انتظامی استان قم نیز از کشف انواع محموله قاچاق از یک دستگاه اتوبوس در این استان خبر داد.
سرهنگ، ولی ترابی عنوان کرد: مأموران یگان تکاوری فرماندهی انتظامی استان قم در عوارضی قم - کاشان، یک دستگاه اتوبوس را به دلیل حمل بار قاچاق توقیف کردند.
او افزود: طی هماهنگی با مقام قضائی استان، اتوبوس موصوف برای بررسی دقیقتر به پلیس امنیت اقتصادی استان منتقل و در بازرسی صورت گرفته تعداد ۳۰ هزار عدد مواد مخدر از نوع ترامادول، دو بسته ۶ عددی انواع کرم، ۶ کارتن ۶ عددی انواع شامپو، ۳ کارتن ۶ عددی بوتاکس، یک عدد تلویزیون ۶۵ اینچ و ۲ حلقه لاستیک موتورسیکلت ۱۳۰۰ سی سی فاقد مجوز و قاچاق کشف شد.
معاون عملیات فرماندهی انتظامی استان ادامه داد: در این رابطه یک نفر دستگیر و متهم به همراه پرونده تشکیل شده برای انجام مراحل قانونی تحویل مرجع قضائی شد.
رئیس پلیس آگاهی فرماندهی انتظامی استان قم نیز از شناسایی و دستگیری باند ۹ نفره سارقان و مالخران غیر بومی مغازه در قم خبر داد.
سرهنگ جعفر عباسعلی پور تصریح کرد:در پی وقوع سرقتهای متعدد مغازه که باعث ایجاد نارضایتی در بین شهروندان به خصوص قشر بازاری شده بود، به لحاظ حساسیت موضوع، تیمی ویژه از کارآگاهان زبده پایگاه یکم پلیس آگاهی استان، رسیدگی به این پرونده را آغاز کردند.
او ادامه داد: بررسیهای اولیه حکایت از آن داشت که سارقان غیر بومی هستند و با شناسایی مغازههایی که دارای شیشه سکوریت و کرکره بالا بوده و در مکانهای خلوت و کم تردد واقع شده اند و معمولا فاقد دوربین مدار بسته بودند، مبادرت به باز کردن قفل و سرقت اموال داخل مغازه میکردند.
رئیس پلیس آگاهی فرماندهی انتظامی استان قم افزود:کارآگاهان در ادامه تحقیقات پی بردند که سارقان با استفاده از یک دستگاه خودرو تیبا سفید در محل سرقتها حاضر میشوند که با استخراج سوابق و ثبت در سیستم، خودرو موصوف در یکی از شهرهای شمالی مشاهده و توقیف شد.
عباسعلی پور افزود:کارآگاهان در ادامه توانستند ۲ نفر سارق و ۷ نفر مالخر را شناسایی و دستگیر و اموال مسروقه را نیز از آنان کشف و به مالباختگان مسترد کنند.