مدیرکل صنعت، معدن و تجارت قم گفت: از بهمن‌سال‌گذشته تا بهمن‌ماه امسال تعداد ۲۲۵ پروانه صنعتی ایجادی و توسعه‌ای با ظرفیت اشتغالزایی برای پنج‌هزار نفر و سرمایه گذاری ۹.۵ همت در استان صادر شد.

اکبر ابدالی گفت: در همین رابطه طی مدت یاد شده تعداد ۱۲۰ پروانه‌بهره‌برداری ایجادی با اشتغال سه‌هزار نفر با سرمایه‌گذاری ۵.۳ همت و تعداد ۱۰۵ پروانه صنعتی توسعه‌ای با اشتغال ۲ هزار نفر با سرمایه گذاری ۴.۲ همت صادر شده‌است.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت قم افزود: فعالیت‌های تولیدی در قم مسیر رشد خوبی را دنبال می‌کند و هم‌اکنون تعداد قابل توجهی از واحد‌های صنعتی فعال در شهرک‌های صنعتی استان به دلیل ارتقا سطح فعالیت خود، نیازمند نیروی کار جدید در بخش‌های مختلف هستند.

او ادامه داد: در همین رابطه همکاری گسترده‌ای میان بخش صنعت و مراکز علمی استان برای تربیت نیروی مورد نیاز واحد‌های تولیدی فعال در قم شکل گرفته‌است و بسیاری از دانشجویان رشته‌های فنی و مهندسی زمان زیادی از دوران تحصیل خود را به صورت عملی در واحد‌های صنعتی سپری می‌کنند.

بر اساس اطلاعات ثبت شده در سامانه رصد اشتغال از ابتدای امسال تا پایان آذرماه نزدیک به چهار هزار فرصت شغلی در بخش صنعت، معدن و تجارت قم ایجاد شده‌است و این روند اشتغالزایی تا پایان سال هدف مورد نظر و تعهد داده شده را محقق خواهد کرد.

موضوع افزایش تولید و اشتغال در بخش صنعت قم به طور مستمر در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان رصد و برای رفع مسائل و مشکل‌های این بخش تصمیم‌گیری‌های لازم صورت می‌گیرد، در همین رابطه از ابتدای سال‌جاری تا پایان آذرماه، ۱۷ جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید با حضور اعضا و کارشناسان برگزار شد که ۲۲۵ مصوبه داشت که بیش‌از ۷۲ درصد آن اجرایی و بقیه در حال اجراست.

گفتنی‌است امروز صنعت قم علاوه بر گسترش کمی، در زمینه تعمیق بخشی به فعالیت‌های صنعتی و توسعه کیفی فعالیت‌ها نیز اقدام‌های گسترده را آغاز کرده که از جمله آن ارتقای بهره‌وری و تولید محصولات مورد نیاز کشور از طریق بسیج ظرفیت‌های داخلی می‌باشد که نمونه آن در صنایعی همچون صنعت لوازم خانگی استان قابل مشاهده‌است.

مسئولان قم تاکید دارند از ابتدای روی کار آمدن دولت سیزدهم با تلاش‌های انجام‌شده افزون بر ۴۰ هزار شغل در این استان ایجاد شد؛ در همین رابطه یکی از رویکرد‌های مهم مدیریت استان در این بخش، ضمن تثبیت و افزایش فرصت‌های شغلی، کاهش نرخ بیکاری به زیر هشت درصد است.

بخش صنعت از جمله حوزه‌های پرتقاضا برای جذب نیروی کار است، در همین رابطه استفاده از نیروی انسانی ماهر همواره به عنوان یکی از مهمترین عوامل موفقیت واحد‌های تولیدی مطرح است که به‌همین منظور اداره کل صنعت، معدن و تجارت قم با همکاری سایر دستگاه‌های اجرایی استان موضوع مهم تامین نیروی انسانی مورد نیاز واحد‌های تولیدی فعال استان را با جدیت دنبال می‌کند.

در بخش صنعت، استان قم دارای هفت شهرک صنعتی شکوهیه، الغدیر، چاپ و نشر، سلفچگان، محمودآباد، درودگران، فناوری اطلاعات و ارتباطات (I.C.T) و چهار ناحیه صنعتی خورآباد، دستجرد، سیرو و طغرود است که هر کدام از آن‌ها موقعیت ممتازی برای توسعه سرمایه‌گذاری، تولید و اشتغال دارد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.