داریوش فرمانی مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان کرمانشاه گفت : پیگیریهای زیادی برای ثبت ملی تعدادی از خوراکهای استان صورت گرفت و ۳۷ غذا در فهرست شورای ثبت میراث فرهنگی ناملموس کشور ثبت شد.
وی ادامه داد: با توجه به اینکه هر استان سالانه سهمیه ثبت ملی ۲ یا سه غذا را دارد، این رویداد اولین بار است که اتفاق میافتد و تعداد ۳۷ غذا از یک استان به ثبت ملی میرسد.
فرمانی با بیان اینکه در گذشته کرمانشاه به عنوان جهانشهر خلاق خوراک در یونسکو به ثبت رسید و تنوع غذایی در این استان بسیار بالاست گفت: پیش از این ۱۲۵ میراث فرهنگی ناملموس در استان کرمانشاه به ثبت ملی رسیده که از این تعداد ۲۲ مورد مربوط به حوزه غذاست، اما در یک روز ۳۷ مورد دیگر به این مجموعه اضافه شد .