جعفر ربیحاوی رئیس مرکز بهداشت آبادان گفت : نحوه پخت نان از نظر بهداشتی در هزار و ۵۷ نانوایی شهرستان مورد بررسی و کنترل قرار گرفت و ۷۹ درصد از کل نانواییها از نظر استفاده از جوش شیرین در طبخ نان نمونهبرداری و کنترل شدند.
به گفته او بررسی ها نشان داد جوش شیرین در ۵ درصد از نمونهها وجود داشت و در مطالعات پنج ساله نشان می دهد نان سالم فاقد جوش شیرین از ۸۸ درصد به ۹۵ درصد ارتقاء یافته است.
این مسئول با تاکید بر برخورد قانونی با نانوایان متخلف گفت : کاهش جذب کلسیم و آهن و همچنین افزایش خطر سوء هاضمه، پوکی استخوان و کمخونی از عوارض نان دارای جوش شیرین است.
شهروندان در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی مراتب را به سامانه رسیدگی به شکایات ۱۹۰ وزارت بهداشت اعلام کنند.