حمیدرضا حافظی سرپرست معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان اظهار کرد: تولید و عرضه آرد کامل و نان مغذی میتواند به ارتقای سلامت در جامعه کمک کند.
وی ادامه داد: با توجه به اینکه یکی از روشهای افزایش ارزش تغذیهای نان در کشور، افزایش ارزش تغذیهای آرد است، برای تولید نان مغذیتر تحت عنوان نان کامل، لازم است از آرد کامل استفاده شود.
حافظی بیان کرد: با توجه به رعایت حداقل ضوابط و مقررات بهداشتی آرد گندم، مجوز پروانه بهداشتی ساخت آرد کامل مربوط به کارخانه آرد گرمسار در استان سمنان صادر شد.
وی افزود: آرد گندم کامل پودری است که از آسیاب گندم بهدست میآید و گندم کامل نیز تمام اجزای دانه گندم از جمله آندوسپرم یا همان مغز، جوانه پنهان و سبوس را شامل میشود.