او پیرامون برگزاری نخستین جشنواره فرهنگی دانشگاه تهران بیان کرد: جشنواره فرهنگی مدتها در دانشگاه تهران مورد بحث بود و در زمینههای آموزشی، پژوهشی و بین الملل الگوهای ویژهای را در نظر میگیریم، اما در حوزه فرهنگی این گونه نیست و برای حل مشکل این جشنواره را در دستور کار قرار دادیم. همچنین با همکاری وزیر علوم اولین آیین نامه سرآمدان فرهنگی دانشگاه در دستور کار قرار گرفت.
شهبازی افزود: همکاری اثر بخشی آموزشی، پژوهشی، بین المللی و مشاورهای استادان در بخش فرهنگی مهم بوده است و برای ما حضور ۱۰۰ درصدی آنها در خوابگاه ها، مراکز مشاوره و ... جهت تحکیم خانواده و حمایت از قانون جوانی جمعیت مهم است.
معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران تاکید کرد: به علت این که استادان در آیین نامهها و شرایط امتیاز دهی کمتر به سمت کانونهای دینی، فرهنگی و هنری حرکت میکردند تصمیم گرفتیم این مباحث را در دستور کار قرار دهیم.
او با اشاره به بیش از ۲۰۰ نشریه دانشجویی فعال در تخصصهای مختلف در دانشگاه تهران گفت: فقر اقتصادی امروزه بزرگترین مشکل جامعه است، با تغییر در دروس دانشجویان و در نظر گرفتن یادگیری تجربی تلاش کردیم تا دانشجویان با فعالیت در صنعت و پارکهای علم و فناوری مهارت خود را ارتقا دهند تا با افزایش اعتماد به نفس و انگیزه مشکل اشتغال را حل کنیم.
وی اضافه کرد: دانشگاه تهران به کلان پروژههایی مانند آلودگی هوا، هوافضا، محیط زیست، آب و .. که نیازمند تمدن کشور است ورود کرده و خبرهای خوبی به زودی در این زمینه اطلاع رسانی میشود.
شهبازی با بیان این که برای ما اثرگذاری اجتماعی اساتید و اعضای هیئت علمی در حوزه های مختلف مهم و ضروری است، توضیح داد: برایمان مهم است که اعضای هیئت علمی در حوزههای مختلف بتوانند جایگاه تخصصی خود را داشته باشند و به زودی اردوهای جهادی را فعال میکنیم تا این موارد به صورت جدی دنبال شود.
شهبازی اضافه کرد: کنشگری در عرصه جهاد تبیین مورد تاکید مقام معظم رهبری است که در دستور کار ما قرار دارد. شبکه سازی حول ارزشهای فرهنگی امر دیگری است که مورد توجه ما قرار دارد.