برای داشتن یک مجلس قوی به چه کسی رأی دهیم؟

یک مدرس دانشگاه به تشریح ملاک‌های انتخاب درست برای تشکیل یک مجلس قوی پرداخت.

حجت الاسلام محمدعلی عزیزی الیاسوندی، با اشاره به اهمیت انتخابات پیش رو گفت: انتخابات مجلس همواره یکی از مهمترین و حساس‌ترین انتخابات کشور است، چرا که با شکل گیری مجلس جدید مسیر حرکت کشور مشخص شده و تعیین این مسیر توسط مجلس می‌تواند سرنوشت یک کشور را تغییر دهد.

وی افزود: مجلس به گفته حضرت امام (ره) در راس امور است و ریل گذاری مسیر حرکت کشور با این نهاد است و اگر بتوانیم با انتخاب درست، مجلس قوی و توانمند شکل دهیم، قطعا این انتخاب در سرنوشت کشور و سرنوشت تک تک ما اثرگذار خواهد بود.

این فعال سیاسی به جهات دیگر اهمیت کار مجلس اشاره و تصریح کرد: مجلس نه تنها به عنوان یک نهاد تصمیم گیرنده از جایگاه مهمی برخوردار است، بلکه به جهت نظارتی که بر عملکرد قوه مجریه (دولت) دارد نقش مهمی در رفع مشکلات جامعه و بهبود شرایط حال حاضر آن دارد.

عزیزی گفت: این مجلس است که وزرای دولت را تایید یا رد می‌کند و باز این مجلس است که می‌تواند عملکرد رییس جمهور را تحت نظر گرفته و در صورت عملکرد نامناسب آن، حتی رییس جمهور را برکنار کند، بنابراین مجلس نقش مهمی در ایجاد یک دولت قوی دارد و هرچه مجلس ما قوی‌تر باشد، به تبع آن دولت نیز قوی‌تر خواهد بود.

عزیزی با تاکید بر لزوم شکل گیری مجلس قوی گفت: اگر بخواهیم یک مجلس قوی و توانمند داشته باشیم باید نمایندگانی توانمند و شایسته انتخاب کنیم. برای یک انتخاب درست هم باید ملاک‌هایی را مدنظر قرار دهیم که این ملاک‌ها در قرآن کریم هم بیان شده است.

این فعال سیاسی گفت: یکی از ملاک‌های اصلی که در قرآن کریم هم بار‌ها بر آن تاکید شده داشتن «ایمان» است. قطعا یک نماینده با ایمان از صداقت گفتار، تلاش و پشتکار برای رسیدن به هدف برخوردار است، بنابراین باید با ایمان بودن یک نماینده حتما مدنظر باشد.

وی یادآور شد: داشتن این ایمان از عملکرد یک فرد مشخص می‌شود نه فقط از ظاهر او و مردم باید به این امر دقت داشته باشند.

عزیزی گفت: در کنار ایمان، تقوا ملاک مهم دیگر برای انتخاب یک نماینده است. اینکه بدانیم فرد از گناه دوری می‌کند. بطور مثال فردی که به راحتی دورغ می‌گوید و وعده‌هایی می‌دهد که توان و امکان انجام آن وجود ندارد قطعا تقوا ندارد و این فرد نمی‌تواند نماینده خوبی برای مردم باشد.

این مدرس دانشگاه عالم بودن و کارشناس بودن را خصیصه دیگر برای انتخاب درست یک نماینده عنوان کرد و افزود: افراد داوطلب باید در هر حوزه‌ای که تحصیل کرده‌اند از تخصص لازم برخوردار باشند، چرا که قرار است با رفتن به مجلس در کمیسیون‌های تخصصی فعالیت کرده و برای حوزه‌های مختلف تصمیم گیری کنند، بنابراین اگر فرد بطور مثال در رشته حقوق از تخصص و تبحر برخوردار باشد قطعا می‌تواند در کمیسیون حقوقی مجلس تصمیمات خوب و اثرگذاری اتخاذ کند.

وی گفت: در خصوص ملاک‌های دیگر انتخاب هم در قرآن کریم اشاراتی شده، از جمله توان جسمی فرد طوری که فرد این توان را داشته باشد که پیگیر امور مردم باشد.

عزیزی در ادامه با بیان اینکه یکدست بودن مجلس به لحاظ گرایشات مختلف سیاسی شدنی نیست، گفت: در جامعه نظرات و گرایش‌های مختلفی وجود دارد و به تبع آن جبهه گیری‌های سیاسی مختلفی را شاهد هستیم و در هر دوره مجلس نیز شاهد حضور نمایندگانی از طیف‌ها و احزاب سیاسی مختلف بوده‌ایم.

وی با بیان اینکه تضارب آرا به پیشرفت کمک می‌کند، گفت: هرچه در خصوص یک موضوع نظرات مختلف ارائه شود، قطعا از جنبه‌های بیشتری به آن موضوع پرداخته شده و تصمیم گیری بهتری در خصوص آن اتخاذ می‌شود.

دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره انتخابات مجلس خبرگان، یازدهم اسفند بطور همزمان در سراسر کشور برگزار می‌شود.

منبع: ایسنا

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
عمار .
۲۰:۲۷ ۲۵ بهمن ۱۴۰۲
به نام خداوند جان و خرد : برای داشتن مجلسی قوی باید به قویترین مردان آهنین ایران رای بدهیم که در وزنه‌برداری و بدنسازی مقام قهرمانی را در کشور ایران و آسیا و جهان کسب کرده اند اینگونه مجلسی قوی خواهیم داشت البته باید به این نمایندگان قویترین مردان آهنین ایران حقوق چند برابری نجومی پرداخت کنید چونکه از صبح تا شب باید مواد غذایی و نوشیدنیهای انرژی زا بخورند تا بتوانند برای مردم فیگورهای زیبا و قوی جلوی دوربینهای خبری بگیرند تا مشکلات معضلات اجتماعی و معیشتی مردم حل فصل شود مثلا برای برخورد با گران فروشی کافیست نمایندگان این مجلس قوی باهم یه فیگور زیر بغل و فیگور بازو و فیگور سرکول بگیرند تا گران فروش زهره ترک شود و ارزان بفروشد به همین ترتیب در مقابله با همه مشکلات مردم و معضلات اجتماعی و بی عدالتی ها و تبعیضگریها کافیست نمایندگان قویترین مردان آهنین مجلس قوی با هم فیگورهای مختلف بگیرند تا همه مشکلات حل فصل شود اگر نه مجلس قوی نخواهیم داشت . افتااااااااااااااااااااااااااااااااااااد حالا برو دو تا روشن شید .
Iran (Islamic Republic of)
اهالی بره ره
۱۵:۰۶ ۲۴ بهمن ۱۴۰۲
به چه کسی رای دهیم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Iran (Islamic Republic of)
امیدوار
۱۶:۱۷ ۲۴ بهمن ۱۴۰۲
به کور و کر و لال .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۳۶ ۲۴ بهمن ۱۴۰۲
به جای داشتن مجلس قوی نباید اصلا رای بدهیم چهل و پنج سال دارین زر میزنین حتی یک ادم خوب پیدا نکردیم ما
Iran (Islamic Republic of)
نیک نفس
۱۴:۳۳ ۲۴ بهمن ۱۴۰۲
برای بالا بردن میزان مشارکت به شرکت کنندگان پس از انداختن تعرفه داخل صندوق ناهار بدین !
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۱۶ ۲۴ بهمن ۱۴۰۲
به کسی تند رو وجهادی اقدامات خطا انجام ندهد.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۱۴ ۲۴ بهمن ۱۴۰۲
اگر نماینده مردم باشند دست خدا یاورشان خواهد بود.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۰۰ ۲۴ بهمن ۱۴۰۲
بیام به کی رای بدم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۵۴ ۲۴ بهمن ۱۴۰۲
همه افراد مستقل و توانا و صادق نتوانستند از فیلتر عبور کنند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۵۳ ۲۴ بهمن ۱۴۰۲
اینها که گفتید درسته ولی کافی نیست،باید قوانین طوری باشه که من رای دهنده بتونم رو کار نماینده هر چند سطحی نظارت داشته باشم،نماینده باید ملزم به پاسخگویی به رای دهنده ها باشه،میزان داری قبل و بعدش مشخص باشه،در کل صندلی نماینده باید انقدری داغ باشه که هیچ کس برای راحتی سمتش نره
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۴۵ ۲۴ بهمن ۱۴۰۲
به چه کسی رای بدیم |؟؟؟؟؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۲۶ ۲۴ بهمن ۱۴۰۲
رای نمیدهیم
آخرین اخبار