کارگاه آموزشی و نشست هم اندیشی طرح داناب و سواد آبی به میزبانی آب منطقه ای فارس برگزار شد.

کارگاه و هم اندیشی طرح داناب و گسترش سواد آبی به میزبانی شرکت آب منطقه‌ای فارس و با حضور معاونان و مدیران آب شهرستان‌های استان فارس برگزار شد، در این هم اندیشی ابعاد مختلف طرح داناب مورد ارزیابی و بررسی قرار گرفت و بر لزوم فرهنگی سازی برای مصرف آب مبتنی بر دانش و دانایی و ترویج آموزه‌های فرهنگی تاکید شد.

مدیران شرکت کننده در این نشست و کارگاه هم اندیشی با ترسیم سیمای مصرف آب کشاورزی و دیگر بخش‌ها در استان فارس، فرهنگ سازی و انتقال فرهنگ بهینه مصرف آب در بین دانش آموزان به عنوان سفیران فرهنگی خانواده و جامعه تاکید کردند.

سیاوش بدری مدیر عامل شرکت آب منطقه‌ای فارس در حاشیه این نشست با اشاره به اهمیت ترویج فرهنگ بهینه مصرف آب و اهمیت طرح داناب و با بیان اینکه استمرار اجرای طرح داناب، در آینده نزدیک نسلی آگاه و مسئولیت‌پذیر نسبت به آب پرورش خواهد داد، گفت: آموزش در مقطع دانش آموزی، به دنبال ایجاد یک تصویر منسجم از مسئله آب و راه‌های کمک به نجات آن در ذهن دانش آموزان است.

او گفت: طرح ملی دانش آموزی نجات آب (داناب) در استان به اهمیت رسیدگی به این موضوع مهم و چالشی می‌پردازد، در دنیای امروز پرداختن به مساله آب که به حیات بشریت وابسته است از اهمیت بسیاری برخوردار است و همه ما باید نقش ویژه خود را برای کمک به حل این مسئله، در طول زندگی، ایفا کنیم.

مدیر عامل شرکت آب منطقه‌ای فارس با اشاره به بحرانی بودن منابع آبی در بسیاری از مناطق استان فارس افزود: در وضعیت فعلی متاسفانه حجم آب‌های زیرزمینی به شدت کاهش یافته است و منابع زیرزمینی آب تکافوی جمعیت و نیاز‌های توسعه‌ای را نمی‌دهد. به همین دلیل تنها راه باقیمانده، صرفه جویی در مصرف مصرف در همه بخش‌ها است. باید تلاش کنیم بینش و درک عمیق و درستی از اهمیت آب و نقش مصرف بهینه آن در تداوم حیات بشری در قشر دانش‌آموزان به عنوان آینده‌ساران این مرز پرگهر شکل دهیم.

 رحیم کامیاب رئیس اداره تکنولوژی گروه‌های آموزشی اداره کل آموزش و پرورش فارس نیز در این نشست با اشاره به دستاورد‌های مثبت اجرای طرح داناب گفت: توجه ویژه به مخاطب کودک و نوجوان در این طرح مورد هدف است، این گروه ضمن آموزش پذیری قوی از اثرگذاری بالایی نیز بر خانواده و گروه همسالان برخوردار هستند. از آنجا که آب‌های زیرزمینی دور از چشم ما و در زیرزمین قرار دارند، حفاظت و نگهداری و توجه به ظرفیت و محدودیت آن‌ها حائز اهمیت است.

رئیس اداره تکنولوژی و گروه‌های آموزشی افزود: گسترش آموزش‌های آبی و ارتقاء سواد آبی، یکی از مولفه‌های کلیدی در مدیریت پایدار منابع آبی است. امری که نیاز به روش‌شناسی و مطالعات تخصصی دارد تا از اقدامات تبلیغاتی فاصله گرفته و بتواند اثربخشی و کارایی مناسبی داشته باشد.

لازم به ذکر است طرح داناب و گسترش سواد آبی یکی از مهمترین پروژه‌های احیا و تعادل بخشی منابع آب است. اجرای این طرح وارد پانزدهمین سال در مشارکتی فعال بین شرکت‌های آب منطقه‌ای و ادارات کل آموزش و پرورش استان‌ها شده است؛ و شرکت آب منطقه‌ای فارس در تعامل بسیار خوبی که با اداره کل آموزش و پرورش استان داشته است چندین سال این طرح مهم را اجرا کرده و بازحثخورد‌های خوبی را در میان دانش آموزان گرفته است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.