حجتالاسلام مجتبی فاضل با اشاره به تحصیل ۵۰ هزار طلبه خواهر در حوزههای علمیههای کشور گفت: از این تعداد بیش از هزار نفر در حوزههای علمیۀ خواهران لرستان مشغول تحصیل و فراگیری علوم دینی هستند.
وی افزود: پانصد حوزۀ علمیه خواهران در کشور در عرصههای علمی، پژوهشی، آموزشی، فرهنگی و تبلیغی در سه مقطع دایر است که ۱۴ حوزه در لرستان فعال است.
حجت الاسلام فاضل گفت: در تلاشیم زمینۀ توسعۀ تحصیلات تکمیلی را بین بانوان طلاب فراهم کنیم.
مدیر حوزههای علمیه خواهران کشور با تأکید بر تألیف ۲۰ کتاب در لرستان به همت بانوان طلاب، عنوان کرد: این حوزهها فضایی را برای کنشگری دربارۀ مسائل اجتماعی و پژوهشی ایجاد کرده است.
آقای فاضل همچنین بر ضرورت استفاده از مباحث روز و به قاعده در فراگیری علوم دینی تأکیدکرد و افزود: باید زمینه ارتقای مباحث علمی و مهارتی در حوزههای علمیه فراهم شود.
وی اظهارداشت: کانون خانواده نخستین مدرسه برای انتقال تعلیم و تربیت به فرزندان است و بانوان در کنار توجه به خانواده با رعایت موازین اسلامی میتوانند در عرصههای اجتماعی حضور یابند.
حجت الاسلام فاضل با اشاره به مهارتافزایی در حوزههای علمیۀ خواهران افزود: رسالت اصلی این حوزهها مهارتافزایی علمی و اجتماعی طلاب با هدف تأثیرگذاری بیشتر در جامعه است.
مدیر حوزههای علمیه خواهران کشور از روز گذشته ۲۵ بهمن مهمان استان لرستان است.