اعظم فیروزی معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمان در سومین نشست بررسی چالشها و فرصتهای صنعت طیور گوشتی در کرمان بیان داشت: ماهانه دو و نیم میلیون قطعه جوجهریزی در هزار واحد مرغداری انجام و در حوزه شمال استان سالانه ۵۰ هزار تن گوشت مرغ تولید میشود.
وی با اشاره به اینکه نیاز گوشت مرغ شمال استان بیش از ۶۰ هزار تن است، افزود: طبق برنامهریزی صورت گرفته، تا افق ۱۴۰۵ نیازمند هیچگونه ورود مرغ از سایر استانها نخواهیم بود.
مدیرعامل اتحادیه مرغداران استان کرمان هم گفت: هدف از برگزاری این نشست برنامه ریزی تولید، بهسازی و نوسازی در راستای ارتقا سطح بهره بری و کاهش هزینهها است و هدف بعدی به روز شدن دانش و ارتقای سطح آگاهی و اطلاعات فعالان صنعت طیور کشور است که هر سال در حال بهروز شدن است.
سید حسن مهدی افزود: در این نشست ۱۴ غرفه در قالب نمایشگاه عرضه و معرفی محصولات طیور راه اندازی شده است.
علی باقری سرپرست سازمان جهاد کشاورزی استان کرمان نیز گفت: زنجیره تامین مرغ شهرستان رفسنجان الگوی بسیار خوبی برای تمام استان و کشور است و نباید الگوهای خارجی را بر الگوی داخلی ترجیح دهیم.