شنیده‌های انتخابات مجلس دوازدهم را در این بسته خبری بخوانید.

دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی ۱۱ اسفندماه برگزار می‌شود. انتخاباتی که مثل هربار حواشی خاص خود را دارد.

به انتخابات، حمله گازانبری کرده اند

 افشای ماجرای مهاجرت پسر قالیباف به کانادا همچنان با واکنش هایی همراه است. روزنامه فرهیختگان در مطلبی نوشته است؛

هیچ‌کدام از سیاسیون راست و چپ، اصولگرا و اصلاح‌طلب، عدالتخواه و آزادی‌خواه نمی‌توانند صبح تا شب برای مردم سخنرانی کنند و دنده «نصیحت» چاق کنند اما خودشان و اطرافیان‌شان آن کار دیگر کنند. جناب قالیباف می‌دانند هر کسی با شعاری که می‌دهد سنجیده می‌شود. کاش رئیس مجلس جوابی قانع کننده برای ما داشت.

از سوی دیگر اما برای اهل سیاست این سوال جدی وجود دارد که چه کسانی دسترسی به اطلاعاتی اینچنین دارند. و هدف از افشاگری آنها چیست؟ اگر در ماجرای سیسمونی فهمیدید، این بار هم می‌فهمیم! اگر آن بار معلوم شد که کجای «سیستم» از روش شفافیت «موردی» برای به گوشه رینگ بردن قالیباف استفاده کرد، این بار هم معلوم می‌شود.

رئیس دولت اصلاحات  از هیچ لیستی در انتخابات مجلس حمایت نمی‌کند

مصطفی کواکبیان؛ دبیرکل حزب مردم‌سالاری گفته است: فکر می‌کنم اصولگرایان از شعار «اصلاح‌طلب، اصولگرا دیگه تمومه ماجرا» بدشان نمی‌آید. خاتمی قصد ندارد نقشی در انتخابات داشته باشد و گفته است از هیچ لیستی حمایت نمی‌کند.

از تجربیات حسن روحانی استفاده شود

حسین مرعشی فعال سیاسی اصلاح‌طلب می گوید:  اصلاح‌طلبان باید در انتخابات سه شرط را رعایت کنند. اول اینکه کاندیداهای ما نباید با نظام و رهبری زاویه داشته باشند. این امر پذیرفته است و تعارف نداریم  نداشتن فساد مالی و فساد اخلاقی دو شرط دیگر است. با رعایت این شروط، الان ما در کرمان برای ۹۰ درصد کرسی‌های مجلس انتخابات رقابتی داریم.

وی ادامه داد: الان هیچ رئیس جمهور پیشین محترمی در کشور وجود ندارد. به قول دوستان، روسای جمهور یا باید مثل شهید رجایی شهید شوند یا مثل آیت‌الله خامنه‌ای به رهبری برسند تا محترم بمانند. در حالی که امثال روحانی هشت سال سابقه اداره کشور را دارند. من نمی‌گویم دوباره رئیس‌جمهور شوند اما باید از تجربیاتشان استفاده شود. یکی از کارکردهای مهم احزاب این است که تجربیات افراد دوره‌های قبل در قالب حزب به جوانان انتقال پیدا می‌کند و اینگونه کادرسازی صورت می‌گیرد.

تا زمانی که انتخابات حزبی برگزار نشود نمی‌توانیم برای احزاب نفش اساسی قائل شویم

 علیرضا محجوب شامگاه جمعه -۲۷ بهمن ۱۴۰۲- در یک برنامه تلویزیونی گفت: تا زمانی که انتخابات حزبی برگزار نشود، نمی‌توانیم برای احزاب نفش اساسی قائل شویم، این حرف به معنی نفی نقش افراد نیست. افراد شاخص هم باید در انتخابات نقش داشته باشند، ولی نقش ممتاز باید برای احزاب باشد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۳
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
علی
۰۷:۰۹ ۲۹ بهمن ۱۴۰۲
آره از تجربیات آقای روحانی باید استفاده کرد در تعطیلی کارخانجات دربه حداقل رساندن تولید خودرو در کاهش احداث ساختمان در پایین آوردن فروش نفت در قطع روابط با کشورهای همسایه و روابط خارجی در مصرف تمام ذخایر ارزی وبیدار شدن در صبح جمعه وخبر نداشتن از گرانی بنزین در معطل نگه داشتن کشور به خاطر برجام در گره زدن آب خوردن مردم به برجام در خالی کردن جیب مردم با تشویق مردم به بورس در بی اعتمادی مردم به نظام و قران ودین ووووو.....
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۴۱ ۲۹ بهمن ۱۴۰۲
ما رأی می دهیم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۵۳ ۲۸ بهمن ۱۴۰۲
خوب این درست نیست که بعد اگر مشارکت کم بود اصلاحات خودش را بچسبونه به نداده ها درستش اینه که عدم مشارکت و دلسردی شروعش از همین به اصطلاح اصلاحات بوده چیزی که مشارکت را بالا میبره دستگیری تمام دست اندر کاران احزاب دروغین و بازداشت یکی یکی شون اونوقت ببین مردم چه می کنند هستی یا علی شاید هم شاید
Iran (Islamic Republic of)
سلام
۱۲:۱۲ ۲۸ بهمن ۱۴۰۲
بزرگترین لطمه ای که به کشور وارد شده توسط روحانی بود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۰۵ ۲۸ بهمن ۱۴۰۲
هزاران رحمت ب روحانی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۲۷ ۲۸ بهمن ۱۴۰۲
و میلیون ها لعنت به تو وامثال تو که مملکت رو به این روز انداختند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۵۷ ۲۸ بهمن ۱۴۰۲
مبادا فکر کنید آقای اسحاق قالیباف با پول بیت المال و این و آن خواهان اقامت در کانادا هست، ایشون هم مثله خاوری بخاطر نخبه بودن و هوش زیاد دیگر کشورها خواهانش هستند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۵۳ ۲۸ بهمن ۱۴۰۲
روحانی عالی بود تاریخ قضاوت خواهد کرد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۱۸ ۲۸ بهمن ۱۴۰۲
واااای تورو به خدا اسم این روحانی رو در رسانه ها نیارید دیگه لطفا
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۴۲ ۲۹ بهمن ۱۴۰۲
اشتباه منفی دادم
Iran (Islamic Republic of)
سعید عربشیبانی
۱۰:۱۳ ۲۸ بهمن ۱۴۰۲
بله که باید از تجربیات حسن روحانی استفاده کرد
ایشان تجربیات ارزشمند فراوانی داشتند
مثلا تخته کردن موتورهای جستجوی ملی که با توجه به تاکیدات رهبر معظم و لزوم وجوب آن برای اینترنت ملی و بیش از 400میلیارد تومان هزینه صرف شده برای ان
همگی غیر فعال شدند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۵۳ ۲۸ بهمن ۱۴۰۲
قالیباف خودش مقصر.هم خودشو از چشم انداخت هم از دوستان شهیدش فاصله گرفت.
-
ناشناس
۰۹:۵۲ ۲۸ بهمن ۱۴۰۲
هرمسئول دونوع زندگی دارد ظاهری و باطنی با این وضع صحبت از شفافیت در مجلس ودولت یک جوک تلخ است
آخرین اخبار