مدیر شورای سیاستگذاری مهدویت استان قم گفت: اعزام کارشناسان مهدوی در دهه مهدویت به مدارس، دانشگاه‌ها و مساجد در قالب نشست‌های مهدوی از جمله برنامه‌های ایام نیمه شعبان شورای سیاستگذاری مهدویت استان قم است.

حجت‌الاسلام والمسلمین ناصر شهیدی ظهر امروز در نشست خبری تبیین فعالیت‌ها و برنامه‌های فرهنگی، آموزشی بنیاد مهدویت استان گفت: ترویج سبک زندگی مهدوی ضرورت است، اگر سبک زندگی مهدوی مورد توجه نباشد فرزندان حرف به گوش خانواده‌ها نمی‌دهند.

حجت الاسلام شهیدی افزود: گروه‌های متفاوت فرهنگی در قم سعی می‌کنند دفتری داشته باشند و فعالیت میدانی در زمینه مهدویت انجام دهند، اما عدم هماهنگی بین گروه‌ها سبب آسیب جدی شده است.

مدیر شورای سیاستگذاری مهدویت استان ادامه داد: شورای سیاستگذاری مهدویت در قم به ریاست آیت‌الله حسینی‌بوشهری امام جمعه قم و نایب‌رئیسی استاندار قم فعالیت می‌کند و دبیری شورا برعهده من است.

شهیدی با اشاره به اهداف فعالیت شورای سیاستگذاری مهدویت قم ادامه داد: باید همگرایی بین گروه‌های مختلف فرهنگی مهدویت شکل بگیرد و برنامه‌های آن‌ها مورد توجه قرار گرفته تا با همدلی بیشتر در زمینه ترویج فرهنگ مهدوی در قم فعالیت کنند.

مدیر شورای سیاستگذاری مهدویت استان قم تصریح کرد: برخی از گروه‌های فرهنگی در زمینه فعالیت‌های مهدوی اقدام می‌کنند که برخی از این گروه‌ها به انجمن حجتیه می‌رسد و برخی از گروه‌ها استغاثه کرده و برای ظهور ناله می‌کنند، اما توجهی به انقلاب اسلامی ندارند.

شهیدی با اشاره به اقدامات شورای سیاستگذاری مهدویت استان تصریح کرد: به دنبال همدلی میان گروه‌های فرهنگی با موضوع مهدویت هستیم.

مدیر شورای سیاستگذاری مهدویت استان قم ادامه داد: نزدیک انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان هستیم که بحث انتخابات و مهدویت مورد توجه است و اینکه در زمینه انتخابات باید قدمی برداریم و در مسیر ظهور امام زمان (عج) باشیم.

شهیدی افزود: متأسفانه برخی از دستگاه‌ها از جمله استانداری در مسیر همدلی بیشتر گام برنمی‌دارند و مدیریت واحد شکل نمی‌گیرد، این موضوع سبب می‌شود فعالیت جزیره‌ای نیرو‌های انقلابی فضا را برای گروه‌های انحرافی باز کرده و به فعالیت خود ادامه دهند.

مدیر شورای سیاست‌گذاری مهدویت استان قم ادامه داد: ۶ گروه که درباره مهدویت کار می‌کنند در جلسات شورای سیاست‌گذاری دعوت می‌شوند که در مجموع ۱۵ گروه با موضوع مهدویت در قم حضور دارند. نیمه شعبان گروه‌های مختلف فرهنگی در مسیر جمکران موکب برپا کرده و فعالیت می‌کنند که در ادامه مشخص می‌شود برخی از آن‌ها انحرافی بوده و جمع‌آوری می‌شوند.

مدیر شورای سیاستگذاری مهدویت استان با اشاره به برنامه‌های نیمه شعبان در قم گفت: ستاد مهدویت تشکیل شده است و جلسه‌ای با فرماندار برگزار می‌شود، ستاد مهدویت در قم جدا از ستادی است که در مسجد جمکران فعالیت می‌کند.

او بیان کرد: در دو سال اخیر چند قرارگاه خادم یاران مهدوی تشکیل دادیم که یکی از آن‌ها در محله بنیاد فعالیت می‌کند و تاکنون ۱۵۰ خادم یار جذب و هفته آینده پیاده‌روی و همچنین همایشی در مسجد جمکران برگزار می‌کنند.

شهیدی گفت: اعزام کارشناسان مهدوی در دهه مهدویت به مدارس، دانشگاه‌هاو مساجد در قالب نشست‌های مهدوی ازجمله برنامه‌های ایام نیمه شعبان شورای سیاستگذاری مهدویت استان است.

مدیر شورای سیاستگذاری مهدویت استان افزود: مسابقه ملی نقش خاتم از روز نیمه شعبان به مدت ۴۰ روز برگزار می‌شود و سایت چشم به راه و سایت مهدویت دات آی آر نیمه شعبان ۱۴۰۲ برنامه‌های ما را پوشش می‌دهد.

او ادامه داد: در برگزاری احیای شب نیمه شعبان با مساجد و سازمان تبلیغات اسلامی برنامه‌ریزی کرده‌ایم و چند موکب در مسیر مسجد مقدس جمکران برپا و یکی از موکب‌ها در عمود ۲۳ است و از تمام موکب‌های مسیر بلوار پیامبر اعظم (ص) از نظر محتوایی و کارشناس حمایت می‌کنیم.

مدیر شورای سیاستگذاری مهدویت استان افزود: رادیو مهدویت در دهه مهدویت فعالیت می‌کند که مورد استقبال مخاطبین است و از طریق سایت مهدویت قابل دسترسی است.

شهیدی عنوان کرد: مجموعه پوستر‌های نمایشگاهی تولید کرده ایم و برای تعداد زیادی از مساجد استان برنامه‌ریزی شده تا در ایام نیمه شعبان برنامه‌های مختلف برگزار کنند.

مدیر شورای سیاستگذاری مهدویت استان قم گفت: جریان مهدویت بسیار مهم است و باید یک نگاه ویژه‌ای به آن داشته باشیم و مسئولین استان رسالت و وظیفه مهمی در این زمینه دارند.

حجت الاسلام حمید محمدی در این نشست گفت: کار مهدویت باید عالمانه و آگاهانه باشد تا انحرافاتی در این زمینه شکل نگیرد.

معاونت کودک و نوجوان دبیرخانه شورای سیاست‌گذاری مهدویت استان قم افزود: نیمه شعبان امسال متفاوت است، چون چند روز تا انتخابات باقی مانده و باید تلاش شود حضور حداکثری در انتخابات مورد تأکید قرار بگیرد و هر مهدی‌یاور و مهدی‌باور باید در این زمینه قدم بردارد.

معاونت کودک ونوجوان دبیرخانه شورای سیاست‌گذاری مهدویت استان با اشاره به برنامه‌های این معاونت بیان کرد: ۱۰ برنامه برگزار می‌شود که امسال در آغاز برنامه خادم‌یار دانش‌آموزی را داریم که در هر مدرسه چند دانش آموز انتخاب می‌شود.

محمدی گفت: کتاب‌های مهدوی کودک و نوجوان به مدارس استان اهدا می‌شود و کتابخانه‌های مدارس با موضوع مهدویت غنی می‌شود و چند مدرسه در برنامه‌های ماست.

او تصریح کرد: همزمان با نیمه شعبان جشن‌های خیابانی تحت عنوان محله‌های انتظار در ۵ محله قم برگزار می‌شود و مبلغان و کارشناسان تخصصی مهدویت ویژه دانش آموزان به ۴۰ مدرسه اعزام می‌شوند.

معاونت کودک ونوجوان دبیرخانه شورای سیاست گذاری مهدویت استان عنوان کرد: تولید محتوای مهدوی ویژه کودک و نوجوان مورد تأکید است که پوستر و کاربرگ و کلیپ در این زمینه تولید و مسابقه و پویش پای کار جهت نقش آفرینی دانش آموزان در انتخابات برگزار می‌گردد.

محمدی عنوان کرد: هدف از برگزاری پویش پای کار این است که دانش‌آموزان خانواده و اطرافیان خود را جهت مشارکت در انتخابات ترغیب کنند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.