آخرین وضعیت سد‌های کشور کاهش ۲۰ درصدی ورودی آب به سد‌ها را نشان می‌دهد و میزان پرشدگی مخازن نیز به ۴۳ درصد رسیده است.

آخرین وضعیت مخازن سد‌های کشور نشان می‌دهد که میزان ورودی سد‌ها از ابتدای مهر و آغاز سال آبی به ۸.۸۲ میلیارد مترمکعب رسیده درحالی که این میزان در مدت زمان مشابه سال گذشته بیش از ۱۱ میلیارد مترمکعب بوده است که نشان از کاهش ۲۰ درصدی ورودی سد‌ها دارد.

از طرفی میزان خروجی سد‌ها در امسال نیز نسبت به سال آبی گذشته ۲۵ درصد رشد داشته و به این معناست که میزان تامین مصارف در بخش شرب، کشاورزی و مصارف دیگر از محل سد‌ها افزایش پیدا کرده اند. خروجی آب سدها تا ۲۸ بهمن ۹.۲۶ میلیارد مترمکعب بوده و این در حالی است که سال گذشته این رقم ۷.۴۲ میلیارد مترمکعب بوده است.

آخرین وضعیت سد‌های کشور تا ۲۸ بهمن نشان می‌دهد که موجودی مخازن به ۲۱.۲۶ میلیارد مترمکعب رسیده که معادل ۴۳ درصد پرشدگی است و نسبت به سال آبی گذشته که رقم ۲۲.۷۴ میلیارد مترمکعبی ثبت شده بود، حجم آب سد‌ها ۷ درصد کاهش داشته است.

برخی از مهمترین سد‌های مهم کشور مانند زاینده رود اصفهان،و سد های استان های همدان، گلستان و ارومیه افزایش موجودی نسبت به سال گذشته داشته اند. بر اساس آخرین آمار وضعیت موجودی سدها، مجموع ۵ سد استان تهران به ذخایر ۲۴۸ میلیون مترمکعبی رسیده اند که معادل ۱۳ درصد پرشدگی است. میزان موجودی در سد‌های تهران نسبت به سال قبل ۹ درصد افزایش را نشان می‌دهد.

ارتفاع کل‌های ریزش‌های جوی کشور نیز از ابتدای سال آبی تا ۲۷ بهمن معادل ۸۶.۱ میلیمتر است که این میزان بارندگی نسبت میانگین به دوره‌های مشابه بلندمدت که ۱۳۴.۹ میلیمتر است ۳۶ درصد کاهش را نشان می‌دهد. نسبت به دوره مشابه سال گذشته نیز که ۱۲۵.۶ میلیمتر بارندگی ثبت شده بود، شاهد کاهش ۳۱ درصدی بارش‌ها هستیم.

استان‌های فارس، کرمان، هرمزگان، خراسان جنوبی و بوشهر بیشترین میزان کاهش بارندگی نسبت به سال گذشته را داشته اند و استان‌های آذربایجان غربی، گلستان، آذربایجان شرقی، کردستان و مازندران نسبت به سال قبل رشد میزان بارندگی را ثبت کرده اند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۲۱ ۲۸ بهمن ۱۴۰۲
شما که هر وقت بارون بیاد شروع می کنید بجای شکر خدا روضه العطش می خوانید.
آخرین اخبار