شریفی گفت: کنشگری و حضور فعال بانوان در مسائل تبیینی انتخابات علی رغم مشغله ها نشان از درایت جامعه نخبگانی بانوان دارد و به پاس این مهم باید سهم آن ها در نظام حکمرانی افزایش یابد.

 رضا شریفی  رئیس ستاد انتخابات سیستان و بلوچستان در نشست تبیین نقش بانوان و ضرورت مشارکت در انتخابات اظهار داشت: میزان تاثیر گذاری و نقش آفرینی بانوان در ابعاد و حوزه‌های مختلف برای کسی پوشیده نیست، دستگاه های مرتبط با حوزه بانوان باید برای استمرار تاثیر گذاری و هدفمند شدن نقش زنان برنامه‌ریزی کنند.

وی با اشاره به اینکه بانوان هدف جنگ نرم دشمن هستند، افزود: بانوان در کنترل شرایط اجتماعی پیش از انقلاب، رخدادهای انقلاب، ۸ سال دفاع مقدس، تحریم ها و سایر بحران های سیاسی و اجتماعی نقش بی بدیلی داشتند.

وی بیان کرد: سهم بانوان سیستان و بلوچستان در حکمرانی و جغرافیای سیاسی استان متناسب با ظرفیت این قشر نیست، این مسئله برای حوزه سیاسی مطلوب نیست و باید برای افزایش سهم بانوان در مدیریت های استانی و ملی تدبیر کنیم.

معاون‌ سیاسی و اجتماعی استانداری سیستان و بلوچستان ادامه داد: برای افزایش سهم بانوان در جامعه باید مسئله را به درستی احصا کنیم تا بتوانیم نظام حل مسئله را به درستی تبیین کنیم.

وی با بیان اینکه سه راهبرد انسجام اجتماعی، ارائه تصویر واقعی از استان و هم افزایی را برای حوزه سیاسی و اجتماعی اولویت قرار دادیم، تصریح کرد: در زمینه ارائه تصویر واقعی از سیستان و بلوچستان در کنار برگزاری رویدادهای مهم فرهنگی و هنری از جمله کنگره ملی یعقوب لیث، جشنواره ملی تولیدات پویانمایی و عروسکی، کنگره ملی شعر بلوچ ایرانی، آغاز ساخت دهکده سینمای استان، ضبط سریال «نون خ» با محوریت معرفی ظرفیت‌های سیستان و بلوچستان به زبان طنز و ... تاکید داریم که طرح های توسعه ای حتما دارای پیوست های اجتماعی، فرهنگی و رسانه ای باشند.

وی با بیان اینکه در حوزه انسجام اجتماعی شرایط رو به بهبود است، خاطرنشان کرد: باید تدبیری بیاندیشیم که سیستان و بلوچستان را با مفاخر و ظرفیت های بی نظیر، فرهنگی، تاریخی، اقتصادی و ... بشناسند؛ نباید به اقدامات افراد مسئله داری که تعدادشان اندک است، ضریب دهیم.

شریفی ضمن تاکید بر ماندگاری نقش آفرینی بانوان در جامعه، یادآور شد: اگر با همدیگر هم افزایی نداشته باشیم، ظرفیت جزیره ای و نقطه‌ای ایجاد می شود که تاثیر ماندگاری نخواهد داشت.

وی عنوان کرد: در زمینه فرهنگ مطالبه گری در جغرافیای سیستان و بلوچستان به شدت عقب ماندگی داریم، نتوانستیم آن طور که شایسته است اولویت ها را احصا و تبیین کنیم.

وی با بیان اینکه بانوان در فرآیند توسعه در ابعاد نرم افزاری، سخت افزاری و اصلاح فرایندها نقش مهم و تاثیرگذاری دارند، ادامه داد: ایحاد امید، رضایت و اعتماد، کلید واژه هایی است که باید به درستی در جامعه ساری و جاری شود.

معاون استاندار گفت: نقش بانوان در ایجاد شور و نشاط اجتماعی قابل انکار نیست، باید با کار فرهنگی و تبیین، محیط آرامش بخش متناسب با روحیه زنانه برای فعالیت اجتماعی بانوان ایجاد کنیم.

وی تاکید کرد: نقش بانوان در جغرافیای سیاسی و اجتماعی استان، هزینه های حکمرانی را کاهش می دهد و کنشگری این قشر در جامعه باعث کاهش هیجانات منفی و افزایش تاب آوری اجتماعی می شود‌.

وی با اشاره به این که اگر یک زن در نظام طایفه ای استان واسطه شود یک دعوی به حرمت چادر زن حل می‌شود، افزود: سنت میار در بلوچستان و سنت حشر و مدد در سیستان جلوه گر حرمت بانوان در جامعه سیستان و بلوچستان و تقویت کار تیمی است.

رضا شریفی با بیان اینکه باید جهاد تبیین را با رویکرد اقناعی از خانواده آغاز کنیم، اظهار کرد: دشمن از تمام ظرفیت هایش برای ایجاد فاصله میان حاکمیت و مردم بهره می برد، برای مواجهه با این جریان باید از ظرفیت های نخبگانی و اقشار مختلف استفاده کنیم.

وی با اشاره به اینکه اگر ایراد و انحرافی در فعالیت‌ها مشاهده می کنید، تذکر دهید، نقد کنید و پیشنهاد دهید، اذعان داشت: مصمم هستیم که با استفاده از تمام ظرفیت‌ها به روند توسعه استان شتاب بیشتری دهیم و عقب ماندگی ها را جبران کنیم.

معاون استاندار و جانشین شورای اطلاع رسانی استان گفت: در حوزه فضای مجازی هم افزایی نداریم، باید به نقش آفرینی و تولید محتوا در فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی ضریب دهیم، زیرا ذهنیت بسیاری از جریان های منفی در فضای مجازی شکل می گیرد.

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.