باقری گفت: حضور مردم در انتخابات می‌تواند بازدارندگی کشور را تثبیت و نهادینه کند.

علی باقری، معاون سیاسی وزارت خارجه با حضور در برنامه صبح بخیر ایران شبکه یک سیما گفت: مهمترین دستاورد انقلاب اسلامی، استقلال بوده است. ایران در عین استقلال، پیشرفت را در حوزه‌های مختلف ایجاد کرده است.

وی ادامه داد: هم نقش مردم و هم نقش مجلس در نهادینه کردن استقلال و هم تعیین چارچوب و الگوی پیشرفت بسیار اساسی است یعنی وقتی مردم در صحنه انتخابات حضور پیدا می‌کنند به معنای این است که مردم‌سالاری اسلامی زنده است و مردم با نشاط در تعیین سرنوشت خود نقش آفرین هستند و اینجاست یک بازدارندگی در مقابل دشمنان ایجاد می‌کند.

 معاون سیاسی وزارت خارجه اظهار کرد: ما یک گوهر به نام ایران داریم و وقتی یک گوهر داشته باشید همیشه در برابر آن تهدید وجود دارد لذا هنر این نیست که بگوییم تهدید وجود ندارد، چون هنر این است که بگوییم بازدارندگی ایجاد کرده‌ایم.

باقری اضافه کرد: حضور مردم در انتخابات می‌تواند بازدارندگی کشور را تثبیت و نهادینه کند. شاید کسی پیش خود فکر کند با یک رای این اتفاق می‌افتد که باید گفت بله، چون تجمیع این ظرفیت‌ها در سطح ملی این پیام را به دشمن می‌دهد که ملت ایران پای استقلال خود ایستاده است.

وی بیان کرد: استقلال یک پروژه‌ای نبوده که در سال ۵۷ به نتیجه برسد، چون استقلال یک پروسه و فرآیند است که ما باید در قبال آن نقش‌آفرین باشیم.

معاون سیاسی وزارت خارجه تصریح کرد: نکته دوم بحث پیشرفت است. مجلس نقش اساسی در الگوسازی پیشرفت دارد. حضرت آقا یکی از کارویژه‌های مجلس را تقنین می‌دانند تعبیر رهبر انقلاب این است که قانون‌گذاری یعنی ریل‌گذاری در مسیر پیشرفت کشور است. این ریل‌گذاری الگو‌های اساسی پیشرفت را به ارکان حاکمیت که عمده آن دولت است ارائه می‌دهد و مسیر حرکت دولت در چارچوبی است که مجلس تعیین می‌کند.

باقری گفت: امام خمینی (ره) تعبیری داشتند که نمایندگان مجلس باید از افراد زجرکشیده باشند. من ندیدم که امام درباره بقیه کارگزاران چنین تعبیری داشته باشند. این نشان می‌دهد هم آن الگوسازی پیشرفت و ریل‌گذاری باید مبتنی بر نگاه و تمایل مردم باشد و هم شان دیگر مجلس که نظارت است بتواند از مسیری که برای مردم تعریف شده صیانت کند.

وی ادامه داد: تلفیق دو گزاره اساسی استقلال و پیشرفت در سایه استقلال می‌تواند یک رهیافت بسیار اساسی و مبنایی را برای نقش‌آفرینی مردم برای عرصه انتخابات مجلس به رخ بیگانگان و هم کسانی که مترصد موفقیت‌های ایران هستند و هم دشمنانی که همواره از همه ابزار خود استفاده می‌کنند برای اینکه در مسیر ما مانع ایجاد کند، بکشد.

معاون سیاسی وزارت خارجه تصریح کرد: واقعیتی که مردم امروز با آن مواجه هستند جنگ اقتصادی است که دشمن علیه مردم ما راه انداخته است و هدف آن جلوگیری از پیشرفت مردم است و این عزم دشمن و عمق کینه آنان را نشان می‌دهد قاعدتا مردم ما با شناختی که از وضعیت دارند جدی‌تر و موثرتر و با صلابت‌تر در این عرصه حاضر خواهند شد و بهترین انتخاب را انجام خواهند داد که آن انتخاب می‌تواند مبنای شکل‌گیری یک مجلس فعال و با نشاط و پدیدارکننده چشم‌انداز‌های برتر و بالاتر پیشرفت برای جامعه باشد.

باقری گفت: وقتی مردم حضور اثرگذار و درواقع و با نشاط در صحنه‌هایی که جلوه‌گری خارجی دارد مثل انتخابات که دشمنان با همه وجود آن را رصد می‌کنند و سعی می‌کنند در مسیر آن اخلال ایجاد کنند این امر بسیار موثر است و ما در صحنه‌های مختلف و نه فقط مذاکرات رفع تحریم حتی در مناسبات دوجانبه هم این را می‌بینیم.

معاون سیاسی وزارت خارجه اظهار کرد: در دو سال گذشت این مسئله را دیدیم. درواقع سیاست دولت که مبتنی برا همسایگی بود و دولت تلاش جدی کرد تا مناسبات خود با همسایگان و کشور‌های منطقه به‌طور جدی و موثر گسترش و آن را متنوع کند و موفقیت بسیار بزرگی هم دولت در این چارچوب توانست کسب کند، چون یکی از آموزه‎‌ها و گزاره‌هایی که حضرت آقا در سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی بیان کردند باید اقتصادی داشتاه باشیم که درونژا و برون‌نگر باشد و بستر آن سیاست خارجی فعال باشد.

وی بیان کرد: نقش مجلس برای تدبیر آینده است، چون یکی از کارویژه‌های مجلس ریل‌گذاری برای آینده است لذا نقش مجلس راهبردی است و از این منظر هم حضور و مشارکت مردم در تعیین نمایندگان شایسته و متعهد و متخصص که بتوانند به خوبی این نقش را ایفا کنند می‌تواند تضمین کننده استقلال و پیشرفت ما باشد.

باقری ادامه داد: رهبر انقلاب فرمودند کشور باید به سمت رشد ۸ درصد برود و یکی از ارکانی که می‌تواند این بستر را فراهم کند مجلس است آن هم با تدوین قوانینی که بتواند عرصه‌ها و دریچه‌هایی ار باز کند که دولت در آن حرکت کند.

معاون سیاسی وزارت خارجه تصریح کرد: تعامل کشور با کشور‌های همسایه راهبردی است به‌ویژه شخص رئیس‌جمهور به‌عنوان یک فرد فعال در عرصه دیپلماسی توانستند گره‌های بسیاری در روابط با کشور‌ها را بگشایند. ازجمله کشور‌هایی که ما مناسبات بسیار خوبی با آن‌ها داشتیم کشور جمهوری آذربایجان است لذا در این عرصه ما مناسبات رو به جلو و پیشرفتی داریم و نگاه دولت نشان‌دهنده این است که یک تعامل هم‌افزا وجود دارد. حضرت آقا دو بار در فرمایشات علنی‌شان این سیاست آیت‌الله رئیسی را تمجید و تایید کردند.

باقری گفت: براساس نگاه امام خمینی (ره) و رهبر انقلاب مردم در انتخابات مجلس باید نقش‌آفرین اساسی باشند حتی اگر احزاب و اشخاص سیاسی نقش‌آفرین هستند به‌عنوان یک ابزاری برای نقش‌آفرین موثر و عینی‌تر مجلس باشند لذا نقش مردم راهبردی و اساسی است و این باوری است که امامین انقلاب به مردم داشتند و این بار هم مردم عقلانیت راهبردی خود را بر همه توطئه دشمنان تحمیل می‌کنند و در یازدهم اسفند پرچم ایران را در قله‌های افتخار ایران برافراشته نگاه خواهند داشت.

وی بیان کرد: یکی از ویژگی‌های انقلاب اسلامی اتکا حاکمیت به مردم است. در سخت‌ترین شرایط کشور مثل بمباران‌ها و ترور‌ها انتخابات حتی یک روز هم تاخیر نیفتاده است چه در زمان حضرت امام و چه در زمان حضرت آقا که این نشان‌دهنده یک باور عمیق به حضور و نقش‌آفرینی مردم و یک باور دینی ماست که مردم نقش‌آفرین هستند. دین برای راهنمایی آمده و مردم بستر اساسی نقش‌آفرینی هستند و جمهوری اسلامی که یک حکومت برخاسته از تفکر دینی است درواقع ایده مردم‌سالاری اسلامی را ارائه کرده و این ایده درواقع یک ایده کارآمد حکمرانی است که در طول سال‌های گذشته این ایده کارآمدی خود را ثابت کرده است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۶
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
Bakhtiyari
۱۸:۳۴ ۲۹ بهمن ۱۴۰۲
وقتی شماها خودروسازی را نمیتوانید آباد کنید و اصلا فکر و برنامه کاملی ندارید به چه و به کی رای بدهیم
هزاران بار در سایتها گفتم که راهکار یا تولید انبوه بیش از ده ملیون و یا واردات خودروهای تمام برقی را ،برای هر شناسه ایرانی را آزاد کنید کو‌ فهم بالا و گوش شنوا
خودروهای تمام برقی خودروهای پاک بدون آلاینده و آلودگی هستند یعنی اگر نود ملیون هم در کشور داشته باشیم ضرری ندارند دیگه چه جوری باید این را فهماند
#هر ایرانی یک خودرو پاک
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۲۲ ۲۹ بهمن ۱۴۰۲
ما برای اقتدار وطن وهموطن رأی می دهیم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۲۲ ۲۹ بهمن ۱۴۰۲
ما مردم ایران در انتخابات شرکت می کنیم
Iran (Islamic Republic of)
علیرضا
۱۳:۲۰ ۲۹ بهمن ۱۴۰۲
بازم دم انتخابات مردم مهم شدن ؟؟؟
یه سری به سر سفره ی مردم بزنید بعد به سر سفرهی دوستان خداوکیلی شرمنده ی خانواده شدن مردها آخرین باری که یه شکم سیر گوشت خوردیم کی بوده ؟موجودی حساب بانکی یه کارگر چقدره؟آخرین باری که تونستیم یه دست لباسی که دوستش داریم بخریم کی بوده؟من که یادم نمیاد حتما شما هم همینطور هستین
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۲۰ ۲۹ بهمن ۱۴۰۲
برای آینده بهتر ایران و ایرانی رأی می دهیم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۰۷ ۲۹ بهمن ۱۴۰۲
من سی سالمه مجرد توان ازدواج کردن ندارم پول ندارم تو این دوسال دولت رئیسی یا چهار سال مجلس آقایان مسئول شما برای من چیکار کردین شما بغیر از شکستن کمر ملت هیچ کاری نکردین
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۳۸ ۲۹ بهمن ۱۴۰۲
شرکت نمی کنم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۲۱ ۲۹ بهمن ۱۴۰۲
دیگه حقه هاتون رنگی نداره برای مردم؟!!
-
ناشناس
۱۰:۵۶ ۲۹ بهمن ۱۴۰۲
آرزو بر دولتمردان عیب نیست
Iran (Islamic Republic of)
رضا
۱۰:۵۰ ۲۹ بهمن ۱۴۰۲
دمت گرم دلاور .گرونی و تورم و کرایه خانه بالا که کمر کارگر رو شکشته که میخواد جواب گو باشه یا به قول خودت نهادینه کنه .. کاشکی همیشه همین جور تو صحنه بودین نه فقط موقع انتخایات .. اگز نه مردم که همیشه قدر شناس بودن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۴۰ ۲۹ بهمن ۱۴۰۲
بازدارندگی قیمت دلار و بازدارندگی نابودی ملت از فقر و ویرانی کشور رو چی تضمین میکنه
Iran (Islamic Republic of)
غفار
۱۰:۲۲ ۲۹ بهمن ۱۴۰۲
حضورپیداکنن یانکنن :
ملت ودولت ایران بایددرشرایط سخت قراربگیرن وآزمایش بشن
نمیشه ازسختی های زندگی فرارکرد
Iran (Islamic Republic of)
محمد
۱۰:۰۰ ۲۹ بهمن ۱۴۰۲
شما که دستتان به دولت می رسد ، فکر نمی کنید اگر در آستانه انتخابات به وعده های ثبات بازار ها اعم از طلا - ارز عمل نماید . نتیجه بخش خواهد بود ؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۵۷ ۲۹ بهمن ۱۴۰۲
مردم در انتخابات شرکت نمی کنند
Netherlands
ناشناس
۰۹:۴۶ ۲۹ بهمن ۱۴۰۲
مردم در انتخابات شرکت نمی کنننننن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۴۵ ۲۹ بهمن ۱۴۰۲
مردم در انتخابات شرکت نمی کنن
آخرین اخبار