سهیلا رضایی گفت: یکی از مشکلات بافتهای فرسوده، وجود معابر خاکی و به تبع آن ایجاد شرایط نامطلوب برای زندگی مردم آن مناطق است بنابراین در جهت توسعه شهری، ایمنی در تردد مردم و رسیدن به استانداردهای مطلوب اقدامات ویژهای در این خصوص انجام شده است.
وی ادامه داد: با تخصیص انجام شده ۷۰۰ هزار متر مربع از معابر اصلی و پر تردد محلات سکونتگاه غیر رسمی و بافت فرسوده زاهدان از سوی شهرداری آسفالت شده است و همچنان این روند ادامه دارد.
رئیس ستاد بازآفرینی شهری ادارهکل راه و شهرسازی سیستان و بلوچستان گفت: این تخصیص در راستای بالابردن شاخصهای توسعه کالبدی در این محلات و ارتقای سطح زندگی ساکنان محلههای مورد هدف بازآفرینی شهری برنامهریزی شده و شهرداریها موظفند سهمیه قیر را صرف معابر خاکی کنند.
وی با بیان اینکه طرح ستاد بازآفرینی شهری یکی از ماموریتهای اصلی وزارت راه و شهرسازی است که برای نوسازی بافتهای فرسوده بویژه سکونتگاههای غیررسمی جزو مناطق آسیبپذیری که به لحاظ اجتماعی و فرهنگی سبب بروز مشکلات متعدد در آن بافتها شده، همه ساله اجرایی میشود، تصریح کرد: این اداره کل علاوهبر تخصیص قیر رایگان به شهرداریهای استان طرح عمرانی مختلفی نظیر ساخت مدارس و مراکز بهداشتی را در نقاط حاشیه شهرها در دست اقدام دارد.
در حال حاضر ۳۱۵ هزار نفر از جمعیت سیستان و بلوچستان در حوزه شهرستان های حوزه نفوذ اداره کل راه و شهرسازی شمال استان سیستان و بلوچستان در گستره ۲ هزار و ۷۷۸ هکتار در بافت های فرسوده و سکونتگاه های غیررسمی ساکن هستند.
سیستان و بلوچستان به دلیل وسعت زیاد دارای دو اداره کل راه و شهرسازی شمال و جنوب است.