مناف هاشمی با اشاره به میزبانی خوب ایران در یازدهمین دوره مسابقات دوومیدانی داخل سالن قهرمانی آسیا، اظهار کرد: چهارمین میزبانی ایران در حوزه دوومیدانی است و مبینی، سرپرست فدراسیون دوومیدانی، به همراه همکارانش طی دو ماه گذشته تلاش زیادی داشتند تا میزبانی خوبی برای ۲۶ کشور داشته باشند و نسبت به سه دوره قبل با توجه به تحلیل کارشناسان وضعیت مطلوب است.
او ادامه داد: با توجه به محاسبه امتیاز این مسابقات در کسب سهمیه المپیک، سطح مسابقات بالا بود و رییس کنفدراسیون دوومیدانی آسیا نیز از سطح مسابقات راضی بود و ورزشکاران ایران نیز موفق شدند مدالهای خوشرنگی را کسب کنند.
دبیرکل کمیته ملی المپیک با بیان اینکه دوومیدانی همانند رشته شنا پرمدال و نیازمند زیرساختهای مناسب است، عنوان کرد: در دوومیدانی باید زیرساختهای مناسب فراهم شود. متاسفانه زیرساختهای ما در دوومیدانی برای کسب مدال در المپیک مناسب نیست، اما تلاشهای بسیاری مد نظر قرار گرفته است تا تجهیزات خوبی تهیه شود و در مورد میزبانی این مسابقات نیز وزارت ورزش و جوانان، کمیته ملی المپیک و فدراسیون دوومیدانی حمایتهای لازم را انجام دادند.
هاشمی با اشاره به اینکه پیشبینی میکند چندین کسب سهمیه المپیک پاریس را داشته باشند، تاکید کرد: کسب مدال المپیک در دوومیدانی آسان نیست، اما ۹۹ درصد کسب سهمیه فرزانه فصیحی قطعی شده است و باید رسما توسط کنفدراسیون آسیا به ما اعلام شود. اگر در لیست قرار گیرد، همانند ۱۴ نفر دیگر که کسب سهمیه کردهاند، مورد حمایتهای ویژه قرار خواهد گرفت.
او با اشاره به در نظر گرفتن اولویت یک، دو و سه برای رشتهها عنوان کرد: این اولویتها شامل رشتههایی است که کسب سهمیه میکنند و شانس مدال داریم، رشتههایی که کسب سهمیه میکنند، ولی امید به مدال ۵۰ درصدی است و رشتههایی که کسب سهمیه میکنند، ولی شانس مدال نداریم و تلاش میکنیم در آینده موفق باشیم.
دبیرکل کمیته ملی المپیک در مورد پرداختی به افرادی که کسب سهمیه المپیک کردهاند نیز اظهار کرد: همه ورزشکارانی که کسب سهمیه کردهاند پایان ماه حقوق میگیرند، ولی توسط مرکز نظارت و مرکز سنجش آکادمی ملی المپیک، ورزشکارانی که کسب سهمیه کردهاند رصد میشود و بین ۱۵ میلیون تومان که کف پرداختی است تا ۲۰۰ میلیون تومان در قالب جداول ماهانه اعلام میشود و متناسب شاخصها به آنها پرداخت میکنیم.
هاشمی افزود: در بحث اعزام، تغذیه، پزشکی، روانشناسی و ... نیز در دستور کار قرار دارد و اعزامها نیز مورد حمایت قرار میگیرد و حمایتهای دولت و وزارت ورزش نیز در قالب بودجه و تجهیزات در دستور کار قرار دارد.
او در مورد کادر سرپرستی المپیک پاریس و سرپرست کاروان ایران نیز بیان کرد: مصوبه هیات اجرایی را در مورد سرپرست کاروان داشتیم و اگر توفیق داشته باشیم این مسئولیت را انجام میدهیم، اما در مورد کادر سرپرستی هنوز لیست را نبستهایم و متناسب با کسب سهمیه و تعداد ورزشکاران، کادر فنی و کادر سرپرستی مشخص میشود.
دبیرکل کمیته ملی المپیک با اشاره به اینکه پیشبینی میشود بین ۳۰ تا ۳۵ نفر سهمیه کسب کنند، گفت: بسکتبال کسب سهیمه نکرده است و احتمال کسب سهمیه والیبال نیز کم است و کاراته نیز در المپیک حضور ندارد؛ بنابراین به جز این سه رشته پیشبینی میکنیم بین ۳۰ تا ۳۵ نفر سهیمه کسب کنیم و به همین نسبت کادر فنی و سرپرستی ما نیز کاهش مییابد.
میشه حقوق و هزینه کرد ها را هم برای مردم ارائه کنید؟؟؟
این دستمزد و حقوق قهرمانان عزیزمان گوارای وجودشون.واقعا زحمت کشیدن.دستشونو میبوسم.
اما تا حالا واقعا پیگیری کردین ببینید چرا نظامی ها که با این همه سختی و استرس کاری خطرات جانی چرا حقوقشون با عیدی دولت به ۱۵میلیون هم حتی نمیرسه؟!.
هیچ صدایی از نظامی ها در نمیاد،وهییچ صدایی هم از نظامی ها حمایت نمیکنه.
همینجوریش شرمنده زن و بچه شدن ،با این همه سختی زندگی و کاریمون،حالا کم بودن حقوق هم که آه چندین ساله نظامی هاست.
میدونید اگه پیگیری نکنید.
خسته کننده شده دیگه این روند زندگی.