معرفی غذا‌های محلی گیلان در گیل پخت

مستند «گیل پخت» با هدف معرفی غذا‌های محلی گیلان در شبکه باران تهیه و پخش می‌شود.

روابط عمومی صدا و سیمای گیلان اعلام کرد: «گیل پخت» عنوان مستندی است که در ۵۰ قسمت ۱۰ دقیقه‌ای به ثبت و ضبط غذا‌های محلی و سنتی گیلان می‌پردازد. 

برنامه سازان این برنامه با حضور در شهر‌های مختلف گیلان مجموعه غذا‌های شرق، غرب، جلگه و جنوب گیلان را در طبیعت هر ناحیه با حضور آشپز‌های مختلف (خانم و آقا) ضبط می‌کنند.

 این مستند بدون موسیقی و نریشن و با صدا‌های واقعی صحنه و طبیعت تهیه می‌شود. 

معرفی لباس، گویش و غذا‌های هر منطقه از جمله اهداف تهیه این مستند است.

عوامل ساخت مستند «گیل پخت» عبارتند از:

تهیه کننده، کارگردان و تدوین: سید مصطفی نبوی، مدیر تولید: بهزاد پورحیدری، دستیار تهیه: محمد ابراهیم پور، تصویربردار: مازیار بهروز، صدابردار: مهیار بهروز و صداگذاری: فاطمه فتحی پور.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.