مریم کوشکی با تاکید بر کنترل وضعیت بهداشت مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی، اظهار کرد: در همین راستا ۱۰۵ هزار و ۷۴۲ در ۹ ماهه اول سال جاری بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی حساس انجام شده است.
به گفته وی تعداد واحدهای صنفی دارای تخلف بهداشتی معرفی شده به مراجع قضائی ۱۲۴۹ مورد بوده است.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی لرستان گفت: ۲۳۸ واحد صنفی دارای تخلف بهداشتی پس از بازرسی پلمب شده است.
کوشکی با اشاره به اینکه میزان مواد غذایی تاریخ گذشته و فاسد که جمع آوری و معدوم شده ۸۹ هزار و ۴۱۶ کیلوگرم بوده است، بیان کرد: ظرف این مدت ۳ هزار و ۱۲۱ مورد نمونه برداری مواد غذایی نیز انجام شده است.
به گفته وی همچنین ظرف این مدت ۱۱۷ هزار و ۹۱۶ سنجش عوامل محیطی موثر بر سلامت با استفاده از تجهیزات پرتابل بازرسی انجام شده است.