با نزدیک شدن به ایام پایانی سال و ماه مبارک رمضان و با هدف تنظیم بازار میزان جوجه ریزی در استان به یک میلیون و ۴۰۰ هزار قطعه افزایش یافت.

با نزدیک شدن به ایام پایانی سال و ماه مبارک رمضان و با هدف تنظیم بازار میزان جوجه ریزی در استان به یک میلیون و ۴۰۰ هزار قطعه افزایش یافت.
 
در یازده ماه گذشته، ۱۱ میلیون و ۵۲۰ هزار قطعه جوجه ریزی در استان انجام شده بیانگر افزایش ۲۶ درصدی در مقایسه با مدت مشابه پارسال است.
 
در کنار افزایش ۲۶ درصدی جوجه ریزی در استان، با خرید گوشت مرغ از دیگر استان ها، مشکلی در تامین نیازِ هم استانی‌ها در نوروز و ماه مبارک رمضان وجود نخواهد داشت.
 
تامین نهاده با کیفیت و خرید جوجه با قیمت مصوب و فروش همراه با سود معقول، از دغدغه‌های همیشگی تولیدکنندگان این حوزه بوده است.
استان خراسان شمالی ۱۲۲ واحد مرغداری دارد که ظرفیت تولید در هر دوره سه میلیون و ۵۰۰ هزار قطعه است.

برچسب ها: جوجه ریزی ، گوشت مرغ
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار