نماهنگ «عزیزم مهدی» با حضور محمد غلوم از بحرین، محمداسدالهی از ایران و حسین خیرالدین از لبنان با همراهی گروه سرود شمیم یاس تهران و گروه سرود فطرس قم تولید شد. جواد توسلی، تهیه کننده نماهنگ «عزیزم مهدی» است که درباره این پویش و این نماهنگ میگوید: «عزیزم مهدی» و پویشی که در همین زمینه شکل گرفته، محصول، ثمره و نتیجه استقبال بسیار خوب کودکان، خانوادهها و مردم از «عزیزم حسین» بود. طی چند سالی که وارد ژانر سرود-مداحی شدهایم متوجه شدیم چه ظرفیت پرجاذبهای در حوزه کودک و نوجوان وجود دارد. بر همین اساس نیز در این ۳-۴ سال اخیر محصولات متنوع و متعددی تولید شده و خدا را شکر استقبال بسیاری از آنها شکل گرفت و در مدت زمان کوتاهی فراگیر شد.
او ادامه میدهد: محصول تولید نخستمان ناماش «عزیزم حسین یک» یا «مداد رنگی» بود. بعد از آن کارهایی مانند «دریای آرامش» تولید شد و سپس «هدیه اسباب بازی» ساخته شد که قبل از جشن ۱۰ کیلومتری غدیر اجرا و استقبال خوبی از آن شد. در آن پویش غدیر تمام کودکان اسباب بازی میآوردند. ما در سال اول در میدان ولیعصر (عج) یک اتفاق ویژه داشتیم بعد از آن در میدان امام حسین (ع) بود که یک سازه بزرگ اسباب بازی در آنجا قرار گرفت و چند ۱۰ هزار اسباب بازی جمعآوری و در نقاط محروم کشور توزیع شد. بعد از آن «عزیزم حسین ۲» و «بابا رضا» ساخته شد. سپس پویش «لحظه دیدار» در زمان اربعین در نظر گرفته شد. پویش «بیعت» نیز تولید شد تا اینکه به «عزیزم مهدی» رسید که از دل پویش «عزیزم حسین ۲» بیرون آمد. چون آنقدر استقبال زیاد بود که تصمیم بر آن شد تا برای حضرت مهدی (عج) در این حوزه کاری تولید شود.
توسلی درباره استقبال از این پویش میگوید: اتفاق خوبی تا کنون رقم خورده و در فضای مجازی استقبال خوبی شده و با اینکه کار تازه منتشر شده بسیاری از مدارس تهران و کشور آن را میخوانند و بچههای زیادی برای ما در حال ارسال ویدئو هستند. پنجشنبه سوم اسفند نیز با توجه به این پویش اجتماع بزرگی در جمکران داشتیم.
او درباره فرآیند انتشار آثاری که تولید میشود، تاکید میکند: بخش کودک و نوجوان در کشور بخش فراموش شدهای است و در این ۲-۳ سال اخیر که تمرکز جدی در این حوزه داشتیم ثمرات و اتفاقات خوبی به دست آمده است. ما در مأوا تلاش کردیم در این عرصه تولیدات متنوعی که در حال حاضر چه داخل و چه خارج از کشور برای کودک و نوجوان در فضای مجازی و اینستاگرام تولید میشود بتوانیم جایگاهی را پیدا کنیم. فکر میکنم با توجه به تولیدات آثاری که داشتهایم توانستیم مخاطبهای خوب و قابل توجهی را پیدا کنیم. از لحظهای که محصول منتشر میشود و از مردم میخواهیم در زمینه انتشار بهتر به کمک ما بیایند و به فرزندانشان کار را ارائه دهند خیلی سریع ویدئوهایی از طرف خانوادهها، مساجد و هیاتها ارسال میشود که نشان میدهد مردم کار را دوست داشتند و آن را همخوانی میکنند.
توسلی میگوید: به طور کلی پویشهای قبلی را هم ببینید سعی شده یک جریان جدید در حوزه مذهبی کشور شروع شود که خدا را شکر برکات زیادی هم داشت. در حال حاضر در کشور ما مراسمهای بزرگ عزاداری برای ائمه زیاد داریم و به طور کلی بُعد عزاداری از گذشته مرسوم بوده است. همه تاکید به روضههای هفتگی و توسلهای مکرر داشتهاند و این موضوع خیلی پررنگ است؛ اما در بخش مقابل آن یعنی در اعیاد، جشنها و میلادها مراسمها، مراسمهایی بود که تنها در قالب هیات برگزار میشد. برای همین آمدیم یک اتفاق جدیدی را در میادین تهران خلق کردیم و در قالب جدید به اسم پویشها ابداع شد تا کمک به هیاتها بیاید.
او ادامه میدهد: به عنوان مثال در پویش «عزیزم مهدی» به بچهها گفتیم برای امام زمان نامه بنویسند و با خودشان به جمکران بیاورند تا ما در آنجا حدود ۷-۸ هزار بادکنک هلیومی کوچک آماده کردیم این نامهها به آنها وصل میشود و یک فضای جدیدی را خلق خواهد کرد. فضای شادی است که درد و دل و توسل در آن با نامهها به وجود میآید و ممکن این چنین فضایی را در هیاتها تجربه نکنند. حسمان این است در حال حاضر جامعه به برگزاری مراسمهای متنوع، جذاب و شاد نیاز دارد که البته هم شئونات اسلامی و هیات داری در آن رعایت شود هم اتفاق نو و جدیدی باشد و چهارچوبها در آن حفظ شود.
توسلی درباره روند تولید نماهنگ «عزیزم مهدی» میگوید: تولید صوت بعد از تکمیل محتوا ۲ هفته زمان برد. چون ۳ مداح و دو گروه سرود بود. مداحهای لبنانی و بحرینی در کشورهای خودشان صدا را ضبط کردند و محمداسدالهی و گروههای سرود هم ضبطشان در استدیوی خودمان انجام شد و تنظیم کار و گرفتن سازها ۲-۳ روز انجام شد و به طور کلی تهیه صوت اثر تا ۱۰ روز زمان برد. پیش تولید تصویر نماهنگ هم یک هفته بود و مدت زمان تولید در قشم نیز ۲ روز طول کشید. لوکیشنها هم با توجه به موضوع کار که حضرت مهدی (عج) است در بیابان و ساحل قرار دادیم تا عظمت تصویر داشته باشد. چون موضوع مهدویت بود سعی شد لوکیشنهایی با وسعت زیاد که عظمت داشته باشد و آن را به تصویر بکشد استفاده کنیم.
منبع: تسنیم