بهروز قمرزاده گفت: پیش بینی می شود حدود ۱۳ هزار تن سیر از اراضی کشاورزی در شهرستان دزفول برداشت شود.
او با بیان اینکه برداشت سیر همه ساله از اوایل اسفندماه تا اوایل اردیبهشت در دزفول انجام میشود، افزود: سیر تولیدی این شهرستان به دلیل کیفیت بالا علاوه بر مصارف داخل شهرستان و شهرهای مختلف خوزستان به سایر استانهای کشور و در صورت فراهم شدن شرایط به کشورهای حاشیه خلیج فارس و روسیه نیز صادر میشود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان دزفول با اشاره به ارزش غذایی و مصارف بالای سیر در صنعت غذا و دارو گفت: سیر از جمله محصولاتی است که میتواند در الگوی کشت و تناوب زراعی از جایگاه ویژه ای برخوردار شود.
پارسال ۹ هزار تن سیر از ۳۷۰ هکتار از مزارع دزفول برداشت شده است که درصورت تحقق پیش بینیها، برداشت این محصول امسال افزایش چهار هزار تنی را ثبت خواهد کرد.
سطح زیر کشت اراضی کشاورزی شهرستان دزفول ۹۰ هزار هکتار است که ۶۵ هزار هکتار از این مساحت مربوط به کشت آبی و ۲۵ هزار هکتار کشت دیم است.
هم اکنون ۱۲۶ محصول شامل ۶۳ نوع محصول کشاورزی و ۴۳ نوع گل و گیاه زینتی در دزفول تولید میشود که نشان دهنده ظرفیت بالای کشاورزی در این شهرستان است.
سالانه بالغ بر ۲.۵ تا سه میلیون تن انواع محصولات کشاورزی در دزفول تولید میشود.