استاندار خراسان جنوبی امروز در جلسه شورای گفتوگوی دولت و بخش خصوصی بر لزوم مشارکت حداکثری فعالان اقتصادی استان در انتخابات تأکید کرد و گفت: دشمنان روی مسئله انتخابات ایران وقت و انرژی میگذارند و برای کاهش مشارکت در انتخابات شبهه ایجاد میکنند، چون فهمیدهاندکه عظمت و پیشرفت ملت ایران به دلیل پشتوانه مردمی آن است.
او با بیان اینکه مشکلات معیشتی و اقتصادی ایران شاید مطلوب نباشد، اما در حالی دشمنان این موضوع را هدف قرار دادند و علیه ما استفاده میکنند که شرایط اقتصادی کشورهای اروپایی به مراتب از ایران بدتر است، افزود: تاریخ نشان داده هر وقت بعد از پیشرفت نظامی و علمی، پشتوانه مردمی با آن تلفیق شود، کشور توانمند و قوی خواهد شد.
قناعت با تاکید بر اینکه کشورهای استکباری نفسهای آخر خود را میکشند و ایران اسلامی در سطح منطقه و جهان به الگو تبدیل شده است تصریح کرد: امروز گروه حماس با الگوگیری از مقاومت مردم ایران در مقابل اسرائیل به عنوان چهارمین ارتش قدرتمند جهان ایستادگی میکنند.
استاندار خراسان جنوبی با بیان اینکه دنیا در حال تغییر و تلاطم است بیان کرد: انتخابات ۱۱ اسفندماه یک جنگ تمام عیار است، چون برخی ادعا دارند که این انتخابات نیست بلکه انتصابات است، اما باید این سوال را پرسید اگر این انتخابات مهندسی آرا و انتصابات است چرا این همه نامزد صف کشیدند و در همین خراسان جنوبی ۱۱۳ نفر برای چهار کرسی مجلس شورای اسلامی در حال رقابت هستند، یا چرا دشمنان از برخی نامزدها حمایت میکند؛ علت آن این است که انتخابات ما انتخابات واقعی و آزاد است و انتصابات نیست.
قناعت با تاکید بر اینکه هر میزان درصد مشارکت در انتخابات افزایش یابد در معاهدههای سیاسی و اقتصادی حرف بیشتری برای گفتن خواهیم داشت، عنوان کرد: انتخابات باعث تحول میشود شور و نشاط در کشور ایجاد میکند و همه وظیفه دارند مردم را به پای صندوق رای دعوت کنند تا شور انتخاباتی را داشته باشیم.
وی با اشاره به پیشبینی ۳۲۵ صندوق سیار در انتخابات امسال گفت: فعالان اقتصادی و واحدهای تولید از فرمانداریها درخواست کنند تا صندوق سیار برای اخذ رأی کارگران به مجموعههایشان ارسال شود.
استاندار خراسان جنوبی با بیان اینکه ۴۳ درصد زرشک تولیدی در استان فرآوری و بستهبندی میشود بیان کرد: باید خراسان جنوبی مرجع اصلی صادرات زرشک و عناب باشد و بقیه گمرکات کشور به عنوان واسطه عمل کنند. ۹۸ درصد زرشک تولیدی دنیا در خراسان جنوبی تولید میشود.
وی بر ایجاد گمرک تخصصی و تعیین قیمت پایه و تایید کیفیت محصول زرشک در استان تاکید کرد و افزود: باید از طریق وزارت جهاد کشاورزی پیگیری لازم صورت گیرد تا مجوز صدور گواهی حفظ نباتات محصول زرشک به خراسان جنوبی تفویض کامل شود.
قناعت اظهار کرد: به جهت اینکه هنوز بخش خصوصی استان توانمندی مالی لازم را ندارد بررسیها نشان میدهد که تصدیگری دولت در حوزه شرکتهای سهامی و زراعی باید همچنان پایدار باشد و واگذاری آن به بخش خصوصی به آینده موکول شود.
استاندار خراسان جنوبی تصریح کرد: با توجه به لزوم مستثنی شدن موضوع واگذاری سهام دولت در شرکتهای سهامی زراعی از طریق سازمان خصوصیسازی از دستورالعمل مولدسازی داراییهای دولت و توقف روند اجرایی آن، در همین راستا باید تیمی از دستگاه اجرایی مربوطه و اتاق بازرگانی استان در سازمان خصوصیسازی این موضوع را پیگیری کنند.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی نیز با تاکید بر اینکه یک راه مهم حمایت از زرشک کاران، صادرات این محصول با هدف ارز آوری در راستای ایجاد بازار پایدار و حمایت از تولیدکننده است، گفت: خراسان جنوبی باید مرجع صادرات زرشک کشور شود.
جعفری بیان کرد: استانداردهای کنترل کیفی محصول زرشک مطابق با آزمایشگاه آلمان و تطابق این مهم در آزمایشگاه دانشگاه بیرجند انجام میشود.
وی با تاکید بر اینکه خراسان جنوبی قطب تولید زرشک دنیا است، ادامه داد: فرآوری و بستهبندی ۴۳ درصد زرشک تولیدی در خود استان انجام میشود و میطلبد در این زمینه ارزشآفرینی کنیم.