نخستین همایش ملی کارآفرینی و توسعه پایدار با تاکید بر نقش آب در دانشگاه پیام نور زابل در حالی برگزار شد که در آن لازمه تحقق توسعه پایدار، وجود آب اعلام شد.

  روابط‌عمومی دانشگاه پیام نور سیستان و بلوچستان، نخستین همایش ملی کارآفرینی و توسعه پایدار با تاکید بر نقش آب با حضور امام جمعه شهرستان زابل، فرماندار، رئیس دانشگاه پیام نور سیستان و بلوچستان، مسوولان ادارات مربوطه و جمعی از دانشجویان در دانشگاه پیام نور زابل برگزار شد.

آب؛ محور توسعه پایدار

امام جمعه زابل ابتدای همایش ملی کارآفرینی و توسعه پایدار با تاکید بر نقش آب، بیان کرد: آب برای تاثیرگذاری در حیات علت تامه بوده که در این میان با بررسی برخی آیه‌های شریفه در قرآن قابل مشاهده است که قرآن پیدایش حیات را از آب‌ها و اقیانوس‌ها بیان کرده و طبق کلام قرآنی، خداوند هر موجود زنده‌ای را از آب پدید آورده است.

حجت الاسلام مجتبی عزیزی با بیان اينکه چندین سال است که آبی در منطقه سیستان وجود ندارد، افزود: طرح‌ها و برنامه‌های زیادی اجرا شد که هیچ یک جایگزین آب نشدند، آب گنج بوده و هر چیزی که در عالم وجود دارد حیاتش وابسته به آب است.

وی ادامه داد: توسعه وقتی پایدار است که آب باشد اگر نباشد هیچ توسعه پایداری رخ نخواهد داد.

راه‌یابی ۱۸۰ مقاله کشوری به همایش ملی کارآفرینی و توسعه پایدار با تاکید بر نقش آب 

رئيس دانشگاه پیام نور سیستان و بلوچستان در ادامه با بیان اينکه برگزاری این همایش در راستای اجرای سیاست‌های اصلی دانشگاه پیام نور استان به عنوان دانشگاهی جامعه محور و مساله محور برنامه ریزی شده، گفت: از ۲۲۰ مقاله ارسالی به دبیرخانه نخستین همایش ملی کارآفرینی و توسعه پایدار با تاکید بر نقش آب ۱۸۰ مقاله برگزیده شد که از این تعداد ۲۰ مقاله به صورت حضوری و مابقی به صورت پوستر ارائه شدند.

ابوالفضل توسلی ادامه داد: دانشگاه پیام نور سیستان و بلوچستان سه محور و موضوع اصلی را سرلوحه کار خود قرار داده و علاوه بر اینکه در حوزه آموزشی و پژوهشی به روال کار خود ادامه می‌دهد، در حوزه مهارت افزایی و مسئله محوری هم ایفای نقش می‌کند.

وی گفت: امروز در دانشگاه پیام نور مرکز زابل میزبان نخستین همایش ملی کارآفرینی و توسعه پایدار با تاکید بر نقش آب هستیم تا داشنگاه به عنوان حل مسئله در چالش‌های این استان اثرگذار باشد، افزون بر آن همایش فوق در سه محور اصلی کارآفرینی، توسعه پایدار و آب برگزار شده است.

رئیس دانشگاه پیام نور سیستان و بلوچستان با بیان اینکه در بحث کارآفرینی باید به سمت و سوی کسب و کارهای خرد و کلان پیش رفت، تاکید کرد: این کسب و کارها باید توسعه در دراز مدت را به دنبال داشته باشند، چنان که نتایج مقالات ارسالی به دستگاه‌های مربوطه ارسال خواهد شد تا در حل چالش‌های استان مثمرثمر باشند.

فراهم سازی فرصت‌ها در نخستین همایش ملی کارآفرینی و توسعه پایدار 

دبیر علمی نخستین همایش ملی کارآفرینی و توسعه پایدار با تاکید بر نقش آب نیز در ادامه اظهار کرد: هدف از برگزاری این همایش فراهمسازی فرصت در دو حوزه کارآفرینی و توسعه پایدار با نگاه ویژه به مسئله آب بود.

رضا نوروزی افزود: منطقه سیستان در حوزه آب چالش‌هایی دارد که با توجه به مقالاتی که به دبیرخانه همایش ارسال شده پژوهشگران در این حوزه راهکارهای علمی ارائه می‌دهند، امید است که مسئولان هم در حوزه اجرا از این راهکارها استفاده کنند تا بخشی از چالش‌ها در حوزه آب برطرف شود.

وی به تشریح محورهای همایش در سه بخش کارآفرینی، توسعه پایدار و آب پرداخت و افزود: شرکت کنندگان در بخش کارآفرینی در موضوعات آموزش و فرهنگ کارآفرینی، عوامل اجتماعی و فرهنگی کارآفرینی، خلاقیت و نوآوری در کارآفرینی کارآفرینی، کارآفرینی و اشتغال دانش بنیان کارآفرینی، کسب و کارهای خانوادگی و کارآفرینی، کارآفرینی در کشاورزی و صنایع تبدیلی وابسته، کسب و کارهای جدید و فناوری‌های نوین، رویکردهای نوین بازاریابی و کارآفرینی و توسعه و ترویج فرهنگ کار و کارآفرینی آثار خود را ارسال کردند‌

دبیرعلمی نخستین همایش ملی کارآفرینی و توسعه پایدار با تاکید بر نقش آب ادامه داد: در بخش توسعه پایدار نیز مقالات با مضمون کسب و کار سبز و توسعه پایدار، توسعه پایدار و رشد تولید و اشتغالزایی، فناوری اطلاعات و ارتباطات و توسعه پایدار، آگاهی‌های و نگرانی‌های زیست محیطی و توسعه پایدار، بحران‌های زیست محیطی و توسعه پایدار، حفظ محیط زیست و مصرف بهینه آب و توسعه پایدار و نقش دانشگاه‌ها، آموزش و پرورش، مراکز رشد و پارک علم و فناوری در کارآفرینی و توسعه پایدار ارسال شد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.