علی جعفرآبادی، فرمانده فضایی نیروی هوافضای سپاه پاسداران در کنفرانس بینالمللی انجمن هوا فضای ایران که در دانشگاه تهران برگزار شد مطرح کرد: تا حدود ۱۵ سال پیش سامانه های ما صد درصد خارجی بودند. اکنون هم نود و پنج درصد کشورها سامانههای خود در هوا فضا را میخرند چون بسیار پیچیده و پیشرفته هستند.
او به دانشجویان توصیه کرد: از دانشکده های هوا فضا و دانشجوها درخواست میکنم اگر هوا فضا میخوانند حتما یک زبان برنامه نویسی پایه را یاد بگیرند.
جعفرآبادی در بخش دوم صحبت های خود مطرح کرد: در حوزه پهپاد به این فکر میکنیم که چگونه می شود از چهار گوشه کشور همزمان صدها پهپاد بلند شوند طوری پرواز کنند که هزار کیلومتر آنطرف تر و در یک زمان خاصی همه فرود بیایند. یک نمونه هم پهپاد ۱۳۶ است که آوازه جهانی پیدا کرده است.
او عنوان کرد: در حوزه موشک، در حال حاضر تمرکز روی موشکهای هایپرسونیک و هایپرسونیک بالستیک و کروز را داریم.
فرمانده فضایی نیروی هوافضای سپاه گفت: قدرت فضایی همیشه انعکاس از چیزی است ک یک ملت بزرگ میتواند انجام دهد. کشور عزیز ما در چندماه گذشته چند پرتاب موفق ماهواره داشته است. پنج مورد از این ماهواره ها توسط سه ماهواره بر بومی پرتاب شده است . این نشان می دهد شکوفه های قدرت فضایی ما در حال شکفتن است.
او عنوان کرد: در حال حاضر به زعم بنده بهترین ماهواره فعلی که پرتاب کردیم و فکر میکنم پیشرفته ترین ماهواره کشور باشد ماهواره نور ۳ است. این ماهواره بعد از ۵ ماه کاملا سالم است و هیچ افتی نداشته است. هر دو محموله سالم هستند و کار میکنند.
او گفت: اکنون در حوزه هوا فضا، کشور یک چشم انداز روشنی برای آینده دارد. ما ۲۰۰ سال در وابستگی و خودباختگی بودیم و ۴۵ سال است که با زحمت و مشقت روی پاس خود ایستادهایم.
امروز در هوا فضا به جاده هایس رسیدیم که چشم انداز خیلی روشنی دارند و بعد از این با سرعت و اطمینان بیشتری حرکت خواهیم کرد.
در ادامه تصاویر دوربینهای کپسول زیستی پژوهشگاه هوافضا وزارت علوم تحقیقات و فناوری در تاریخ ۱۴ اسفند ۱۴۰۲ را مشاهده میکنید.
اگه کار نمیکردن نیاز نبود فیلم پخش کنن. انقدر دشمن داریم که برای امثال تو با هزاربرابر بزرگنمائی بگن که کار نمیکنن !